Parton a HUNcat

hirdetes

Parton a HUNcat

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az egyre hidegebb időjárás már nem teszi lehetővé a vízi sportok szerelmeseinek, hogy hódoljanak szenvedélyüknek. A vitorlázók életében is minden évben eljön az az időszak, amikor téli pihenőre kényszerülnek. A keszthelyi HUNcat katamarán egészen november elejéig vízen volt, most azonban kikerült a partra.

Parton a HUNcat

Több verseny első helyezettje és időrekorder is lett az idei vitorlásszezonban a HUNcat. Sikeres hónapok állnak a csapat mögött. Júniusban időrekorddal nyerték meg a Kék Szalag előfutamának nevezett Fehér Szalagot. Kevesebb mint 2 óra alatt értek körbe a katamaránnal a keleti medencében. Balatonlellén, pedig megnyerték Keszthely városának a Balatour Városok közötti Nemzeti Regattát. A szezon több sikeres versenyeredménye mellett a csapat a több mint 100 éves hagyománnyal rendelkező Keszthely – Kenese időrekord megdöntésére a legbüszkébb. A katamarán 1 órával gyorsabban teljesítette a Keszthely – Kenese távot, mint az előző rekordtartó, ezzel 2 óra 42 perc lett az új rekord.

hirdetes

Ezzel hivatalosan is a HUNcat a Balaton leggyorsabb hajója. A szezon sikerei után a hideg téli hónapok beköszönte előtt partra került a katamarán. A csapat nagy gonddal készítette fel a hajót téli álmára. Rajnai István, tulajdonos elmondta, hogy a következő szezonig néhány apróbb munka mellett szeretnének egy garnitúra új vitorlát varratni a hajóra. Ez nélkülözhetetlen a jövő évi szezon sikerességéhez. A vízi emberek életének legszomorúbb pár hónapja áll most a legénység előtt, de a pihenő után már a tavasz első napsugara vízre fogja csalogatni a HunCat-et.

forrás: balasport.hu

Forrás: balasport.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 122

Átlagos értékelés: 4.9