I'm a Catamaraniac project

hirdetes

I'm a Catamaraniac project

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az M3-as hajóosztályban idén nem jött össze elegendő hajó ahhoz, hogy megrendezhető legyen a bajnokság. Az okok boncolgatása és a búsulás helyett gondoltunk egyet, és nyílt napokat rendeztünk a verseny ideje alatt. Igazán hatásos hírverésre nem maradt időnk, de a facebooknak hála jól terjedt a hír, és rengetegen jöttek katamaránt próbálni.
Nacra F20, F18 volt a palettán, de volt olyan szerencsés is, aki az idei bajnokság második helyezettjének hajójára szállhatott fel vitorlázni.

M3-as hajóosztály, katamarán

 

 
Igazi szélcsendes kánikula volt, bár délután fél négy körül még a legforróbb napokon is megjött a szél. Több, mint negyven embert vitorláztattunk meg a négy nap alatt, és a visszajelzésekből kiderült, hogy 99%-ban elkapták a katamarán-vírust. Hatalmas élményben volt része mindenkinek, hisz olyan szélben mentünk, hogy valamilyen irányban biztosan volt "egytalpazás" benne. Kivétel nélkül csak vigyorgó, ujjongó emberek szálltak le a katamaránokról.


Az új rajongók mellett már meglévő katamarán tulajdonosokat is sikerült megfertőzni, akik abszolút lelkesedéssel várják a következő versenyt, hogy összemérhessék tudásukat másokkal.
Korlátozott számban ugyan, de a tesztelők kaptak sapkát is, köszönhetően a Nacra Magyarországnak, az mbsailing.hu-nak és a Promix Kft-nek.

hirdetes

A négy tesztnapot összegezve elmondható, hogy sikeresen zárult ezt a kezdeményezésünk is.  Ugyan I'm a Catamaraniac project még csak bontogatja szárnyait, a jövőben több ilyen lehetőséget is szeretnénk biztosítani a Nacra katamaránok hazai forgalmazójával közreműködve. Továbbra is szívügyünk katamarán-sport, célunk egy női katamarán egység és egy F20-as csapat felállítása.

Egyre többen mondják büszkén magukról, hogy I'm a Catamaraniac…
    

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Raffica

Raffica vitorlás hajó A hajót Bruce Farr tervezte a Libera hajóosztály... Tovább

Nautic 12 cruiser vitorlás hajó

Méretek Tervező::                    ... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes