Ingyen wifi Balatonfüreden

hirdetes

Ingyenessé tették a wifit Balatonfüreden

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az előrejelzések szerint néhány év múlva az egész világon ingyenes lesz a wifi, de az most elég nagy szónak számít még, hogy Balatonfüreden ingyenessé tették az internetes csatlakozást. 

Ingyenes a balatonfüredi wifi

 

Ha valaki nem tudta volna, hogy miért túrták fel néhány hónappal ezelőtt a híres-neves Tagore-sétányt, akkor legkésőbb most mi magadjuk a választ. Az Úszó Világbajnoksághoz kapcsolódó fejlesztés eredményként ingyenes wifi redszert alakítottak ki, ami a vb után is üzemben marad természetesen.

 

 

 

Járva-kelve a nagyvilágban már teljesen természetes az, hogy az ember az utcán sétálgatva képes felcsatlakozni az internetre, mindezt teljesen ingyenesen. Legutóbb személy szeint Varsóban tapasztaltam ezt a jelenséget.

 

Ez lesz mostantól Balatonfüreden is.  Az ingyenes wifi szolgáltatás a jelen pillanatban a város parti részén érhető el. A nagy kapacitású, FINA-BP2017Free nevű hálózat elérhetőségi területe azonban  folyamatosan bővül.

hirdetes

 

 

Ingyenes a balatonfüredi wifi

 

Hamarosan, legkésőbb a vizes világbajnokság kezdetéig (július 14), a Jókai és Ady Endre utca teljes hosszában is elérhető lesz a rendszer, illetve a vasútállomáson is működik majd a szolgáltatás. 

 

Miután az ember csatlakozik a hálózatra, el kell fogani a felhasználási feltételeket- tehát a szokásos módon kell eljárni. Abban az esetben, ha nem nyílik meg a bejelentkező felület automatikusan, akkor egy böngésző ablakban egy tetszőleges weboldal megnyitása után fog megtörténni az átirányítás a bejelentkező felületre.A szolgáltatást 24 órán belül korlátozás nélkül lehet használni, ennek letelte után újabb regisztrációt követően tovább használható a hálózat.

hirdetes

 

Fontos tudnivaló még, hogy az előző oldalon leírt név csak a vb végéig (augusztus 13) lesz érvényben. Után a a város kezelésébe kerül a hálózat és ezáltal a név is megváltoztatásra kerül. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

720

720o büntetés jár a vitorlás verseny közben elkövetett nagyobb szabálytalanságokért.... Tovább

Magas biztonsági fokozatú lakat

Kompromisszummentes biztonságra van szükséged? Válassz a világ vezető lakatgyártó cégének... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 226

Átlagos értékelés: 4.8

Balaton