Ezek szerint nem csak mendemonda volt az arany iPhone

hirdetes

Luxus iPhone 24 karátos aranyból

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Eddig csak rebesgették, hogy megjelennek arany változatban is az Apple legújabb iPhonejai, de most úgy néz ki, ez a mese valósággá vált Alexander Amosu luxustervezőnek köszönhetően.

iPhone 6

Alexander Amosu luxustervező vagy teljesen őrült, vagy egy igazi zseni. Nemrég jelent meg az Apple legújabb terméke, az iPhone 6, ezért a luxustervező megragadta az alkalmat, hogy extravagáns és szó szerint ragyogó megjelenést adjon a készüléknek. Alexander Amosu valójában kétféle kivitelezést talált ki: az egyik elképzelés szerint az iPhone fedőlapja 24 karátos aranyból áll, a másik ötlet viszont ennél sokkal kirívóbb, ott ugyanis az arany fedél mellé még jön egy gyémántokból kirakott keret. Egyelőre ez utóbbi a legdrágább iPhone 6 a világon, már ameddig nem taszítja le a trónról valami még kirívóbb termék.

iPhone 6

Az első, egyszerűbb, arany változat már elérhető a tervező hivatalos honlapján. A neve Amosu 24ct és már lehet is rendelni, akinek van körülbelül 16 millió forintja. A második, gyémántos változat ugyan hivalkodóbb, viszont az arany nem 24 karátos, hanem csak 18. A gyémánt kiegészítő lenyűgöző külsőt kölcsönöz a készüléknek. Az Apple logó is gyémántból van kirakva, ha esetleg nem volt elég még a csillogásból. Természetesen az ára jóval magasabb, mint az előzőé, összesen 1.700.000. £ , ami több mint 112 millió forintnak felel meg.

iPhone 6

Bár Alexander Amosu neve nem teljesen ismeretlen, ha luxuscikkekről van szó, azonban ez az első eset, hogy iPhonekkal foglalkozik. Ezek a termékek olyan szinten luxuskategóriába tartoznak, hogy egy hétköznapi halandó ember szinte hozzájuk se férhet.

iPhone 6

Viszont akinek mégis telik rá, különösen a fényűzőbb változatára, az már messziről villoghat vele, mert azok mellett a ragyogó, gyémánttal kirakott iPhonok mellett nem lehet úgy elmenni, hogy ne vennénk észre.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

achterstag

A hátsó szimpla árboc merevítő, anyaga drótkötél az árbocot előredőlés ellen tartja.... Tovább

Bohém Étterem Budapest

A Pest Buda Bisztró étterem az egyik legjobb étterem Budapesten Különlegességét maga a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 181

Átlagos értékelés: 4.8

kreatív