Mindent elpusztít Irma

hirdetes

Mindent el fog pusztítani az Irma, ami csak az útjába kerül

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hurrikán szezon van Amerikában és a Karibi-térségben. Harvey már végzett, most azonban jön Irma, mely minden idők legnagyobb pusztítójának címére pályázik.

Irma és az ő puszítása

 

A tengeren túlon létezik az a kifejezés, hogy hurrikán szezon. Ilyenkor egymást érik a pusztító időjárási esmények. Ezek közt vannak kisebbek, vannak nagyobbak, de összességében mindegyik otthagyja a keze nyomát, ahol csak jár.Szerencsére nem minden évben “jut ki a jóból” az ottaniaknak, de az tény, hogy idén nagyon belenyúltak a “lecsóba”.

 

Harvey, az előző hurrikán még szinte be sem fejezte “áldásos tevékenységét”, de már jön is a következő “példány”, mely a keresztségben az Irma nevet kapta. Egy dolog biztos vele kapcsolatban: ő nem lesz irgalmas.A hírek szerint a pusztíást özönvíz szerű esővel és 300 kilométer per órás széllel fogja előidézni. 

hirdetes

 

A következő oldalon be is mutatunk róla egy videót, melen egy földdel egyenlővé tett reptér és egy kikötő látható Barbudáról. Megdöbbentő felvételek következnek!

 

Irma és az ő puszítása

 

 

 

Forrás: AIRLIVE. net

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Mannschaft

Ejtsd: mancsaft. A mancsaft a  legénység, versenyzõtárs. Tovább

Cleat

Ugyanaz a jelentése, mint a Clemmnek: kötélszorító. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes