ISAF kongresszus, 2010. május 6-9. Balatonalmádi

hirdetes

ISAF kongresszus

Székely-Nagy Katalin
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Nemzetközi Vitorlás Szövetség (ISAF) 2010. május 6-9. között Balatonalmádiban, a Ramada Hotel & Resort Lake Balaton szállodában rendezte meg Rendes Évközi Kongresszusát.

Mága Zoltán koncert

 

Akik részt vettek a kongresszuson

 

A résztvevők között üdvözölhettük a Nemzetközi Szövetség tisztségviselőit, köztük Konstantin ex görög királyt, valamint természetesen Goran Petersson elnök urat is. A kongresszuson több fontos téma is terítékre került. A legfontosabb a közép-és hosszútávú olimpiai stratégia, valamint az ez év novemberében jóváhagyandó alapszabály (alkotmány) módosítás előkészítése volt. A tagok emellett elfogadták két új ország Botswana és Mozambik felvételét is a Nemzetközi Szövetségbe.
 

Gála vacsora


Szombaton este a Magyar Vitorlás Szövetség gálavacsorát rendezett az ISAF kongresszuson résztvevő külföldi tisztségviselők részére. Az eseményt megtisztelte jelenlétével többek között Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Bóka István Balatonfüred város polgármestere, Kezsey János Balatonalmádi polgármestere, Kovács Árpád korábbi ÁSZ elnök, Gyenesei István korábbi Önkormányzati Miniszter, Ottmar Michl úr, az UNIQA elnök-vezérigazgatója, valamint Straub Elek, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke is. Goran Petersson oklevelet adott át Vadnai Benjáminnak, aki optimist európa-bajnoki ezüstérmet szerzett 2009-ben, valamint az Év Vitorlázója lett tavaly. Az ISAF elnöke gratulált a magyar vitorlázónak, és kiemelte, hogy fontos példaképe lehet a következő generációnak, valamint erőt adhat mindenkinek a kimagasló eredmény eléréséhez. Konstantin görög király személyesen gratulált Benjinek, és egy jövőbeli olimpiai győzelem reményében búcsúzott el tőle.

hirdetes
 
hirdetes
Az este fénypontjaként Mága Zoltán fergeteges hegedűvirtuózzal szórakoztatta a vendégeket, akik szemmel láthatóan nagyszerűen érezték magukat Magyarországon, és ígéretet tettek arra, hogy hamarosan visszatérnek.
 

Forrás: Magyar Vitorlás Szövetség

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Catering

A catering szó egy angol kifejezésből ered, melynek elsődleges jelentése a tömeg... Tovább

Megfeneklés

 Sekély vízben történõ fennakadás. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 122

Átlagos értékelés: 4.8