Íme a leggazdagazbb amerikaiak otthona!

Hol élnek a leggazdagabb amerikaiak?

CZs
hirdetes

Az ember teljesen jogosan gondolkodik el azon, hogy vajon milyen otthona van ezeknek az elképesztően pénzes karaktereknek. Habár mindegyikőjüket nehéz lenne felsorolni, néhányukat mindenképpen kiemelnénk a többiek közül. Nézzük is, hogy ki hol lakik!

Íme a leggazdagabb amerikaiak otthona

Michael Bloomgerg (74)

 

Vagyon: 49,7 milliárd dollár

 

Michael Bloomberg New York City volt polgármestere és több mint egy tucat ingatlan tulajdonosa világszerte. Ideje nagy részét Upper Estate Side-i sorházában tölti, de vannak birtokai a New York-i Hamptonsban, Londonban, Bermudában, Kolorádóban és Floridában is. Sorháza a 17 East 79th St. címen található, öt emeletes, homlokzata pedig mészkőből készült. Három polgármesteri ciklusa alatt itt lakott a Gracie Mansion helyett. 1989 óta több egységet is megvásárolt a 19 East 79th St.-en.

 

Íme az otthonok, amikben a leggazdagabb amerikaiai élnek.

 

Larry Ellison (73)

 

Vagyon: 56,1 milliárd USD

 

Larry Ellison, az Oracle vezérigazgatója figyelemreméltó ingatlankollekcióval büszkélkedik. Malibuban és a Lake Tahoe körül egész szomszédságok nagyobb részeit is felvásárolta. Newporton egy 70 millió dolláros Beechwood Mansion villája van, a japán Kiotóban egy kertvilla van a neve alatt, és Hawaii hatodik legnagyobb szigetének, Lanai-nak 98%-a is az övé, amelyet 2012-ben 500 millió dollárért vásárolt meg. A kaliforniai Woodside-ban található villájának értékét 110 millió dollárra becsülik. Az épület a XVI. századi japán építészetből merít, és egy mesterséges 9300 négyzetméteres tó is tartozik hozzá.

hirdetes

 

Ezeken a helyeken tengetik napjaikat Amerika leggazdagabb emberei.

 

Mark Zuckerberg (33)

 

Vagyon: 64,1 milliárd USD

 

A világ legfiatalabb és egyik leggazdagabb vállalkozója vagyonának egy részét az iskolákra, az egészségügyre és más jótékonysági célokra fordítja. Elsődleges otthona Palo Altóban található, de San Franciscói pied-á-terre lakása is említésre méltó. Zuckerberg első kézműves stílusú 465 négyzetméteres Palo Altói otthonát 2011-ben vásárolta meg 7 millió dollárért, majd egy évvel később a háza körüli négy birtokot is felvásárolta magánélete megőrzése céljából.

hirdetes

 

Íme a leggazdagabb Amerikában élők otthonai.

 

Lapozz tovább a cikk folytatásáért a következő oldalra!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
érdekességek

Szótár

Balatonboglár Hajóállomás

A kikötőt 1890-ben helyezték üzembe. Tájolása: NY. A személyhajók a kikötőmedence... Tovább

Hétvégi gyerekprogram Symbol Budapest

Hétvégi gyerekprogram a Symbol Budapestben: Szeptember 13-tól május végéig tárt karokkal... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.