Jackie Chan magán luxus jetet kap az Embraer cégtől

hirdetes

Jackie Chan magán jetet kap az Embraer cégtől

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az akcióhős Jackie Chan lett az Embraer cég legújabb nagykövete - a brazil repülőgépgyártó cég az ígéretes kínai piacon további terjeszkedésre tör. Ebből kifolyólag ajándékozott egy Legacy 650 típusú, üzleti jet-et a színésznek.

Az Embraer, egy nyilatkozatában azt hangoztatta, hogy Chan nem csak a gyorsan fejlődő kínai piacokon, hanem világszerte is méltán képviselheti és népszerűsítheti a társaság üzleti célú luxus légi járműveit.
Az Embraer üzleti célú légi járművekért felelős részlegének elnöke, Ernest Edwards azt nyilatkozta: „Ez a lépés stratégiai jelentőségű az Embraer számára, egy hosszútávú és sikeres üzleti kapcsolat elmélyítését illetően, amely az Embraer és Kína között van kialakulóban.”
Chan, a világszerte népszerű hongkongi karizmatikus szupersztárt választva az Embraer reméli, hogy eljut az üzenet a célközönségéhez, és növelni tudják egyrészt a brazil jetek elismertségét a piacon és természetesen a keresletet is egyúttal.

hirdetes
Az énekes, színész és kulturális ikon a gyártó cég vezetőitől komoly ceremónia keretén belül kapta meg Kína fenséges vörös és arany színeivel díszített, vadonatúj luxus repülőgépét, a gép oldalán a Jackie felirattal.
A négy utas szállítására alkalmas, 650-es Legacy igen meggyőző, 3900 tengeri mérföldes teljesítményével - nonstop utazást tesz lehetővé akár Beijing és Dubai, vagy Hongkong és az ausztráliai Adelaide között. Közelítőleg 30 millió USD az ára.
hirdetes
Az Embraer, a világ harmadik legnagyobb kereskedelmi légi járműveket gyártó cége az amerikai Boeing és az európai Airbus mögött, az egyetlen olyan gyártó cég, amelyik az üzleti célú légi járművek teljes skáláját kínálja, egészen a kezdő szinttől a meganagyságú, minden luxust kielégítő járművekig.


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 150

Átlagos értékelés: 4.9