James Bondnak köszönhetően újra befuthat egy elfeledett divatmárka

hirdetes

James Bondnak köszönhetően befuthat egy rég elfeledett divatmárka

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Talán az idősebb generációnak ismerős lehet a Vuarnet divatmárka, azonban ma már más idők járnak. James Bondnak köszönhetően viszont újra befuthatnak!

James Bond

Aki az idősebb generációhoz tartozik, annak talán még ismerős is lehet ez a márkanév, ugyanis a Vuarnet 1984-ben Los Angeles-i olimpia szponzora volt. Most James Bond (Daniel Craig) a filmvásznon éleszti újra ennek a márkának a hírnevét, ugyanis a mozi sorozat legújabb filmjében (Spectre) egy Vuarnet Glacier napszemüveget visel, ráadásul az egyik kiemelt jelenetben. A cég ráadásul nem fizetett ezért, hanem ingyen adták oda a főszereplőnek ezt az egyébként méregdrága kiegészítőt. Vajon lehet ez bármiféle összefüggésben azzal, hogy a Vuarnet pont ezt a modellt tervezte piacra dobni? Egy ilyen napszemüveg ára 600 dollár.

A Vuarnet viszont mára sokat veszített régi fényéből: idén 10 millió dollár bevételt terveznek egy 78 milliárd dolláros piacon. A Vuarnet egy londoni székhelyű cég  a Neo Investment Partners tulajdonában. Habár az eddigi évek nem voltak valami virágzóak, a vezérigazgató továbbra se hajlandó feladni a reményt és most úgy néz ki, hogy végre felcsillant a fény az alagút végén.

James Bond

Ennél pedig nem is találhatott volna jobb reklámot. A különlegességeket kereső rajongók biztos le fognak rá csapni. Rebecca Robins, a világ Interbrand tanácsadócég egyik vezetője szerint ha ilyen módon hívják fel a figyelmet a márkára, az nagyon jó hatással lehet a későbbi eladásokra. A cég ráadásul egy elég merész taktikát alkalmaz, vagyis az üzleteinek nagy részét leépíti, többek között a Franciaországban található értékesítési pontok felét, ahonnan a bevételük 80 százaléka származik. Minél elérhetetlenebb valami, annál értékesebb lesz – legalábbis ebben bíznak. Ezek után inkább Amerikában terjeszkednének más márkákkal együttműködve.

 

A híres napszemüveg, amit James Bond viselt az egyik kiemelt jelenetben a királynő ügynökeként:

James Bond

Forrás: investor.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 152

Átlagos értékelés: 5.0

divat