James Bond 50 éves születésnapját aukcióval ünnepelte a Christie's

hirdetes

James Bond 50 éves születésnapját aukcióval ünnepelte a Christie's

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nehéz lett volna elképzelni 50 évvel ezelőtt, hogy a James Bond jelenség nemcsak hogy fennmarad, de tovább szárnyalva a siker útján talán még nagyobb visszhangot élvez évtizedekkel kitalálása után.

James Bond relikviák

50 éves múlttal dicsekedhet a TV-képernyőkön James Bond, a Christie's éppen ezért aukciót hirdetett, illetve különleges rendezvénnyel ünnepelte az eseményt. Bond relikviák egész sora került kalapács alá, az értékesítendő darabokat az EON Production biztosította.


Relikviák a 23 James Bond filmből


Az aukció szeptember 28-án indult, és október 8-án zárult - 40 kalapács alá kerülő tétellel. Az évek során számos színész eljátszotta a brit titkosügynök ikonikus szerepét, ennek ellenére töretlen nemzetközi sikernek örvend a produkció. Az aukcióra kerülő tárgyakat bárki megvásárolhatta a világon, volt olyan relikvia, amely 50 font kikiáltási árral indult.

hirdetes


A James Bond születésnapot élő aukcióval is ünnepelték


Az aukció hatalmas tömegeket vonzott. Az aukciós ház elárulta, hogy az online aukció 1-15-ös, és 17-40-es számozásig terjedő tételekből befolyt bevételeket a UNICEF javára gyűjtötte. Az aukciós ház ugyanakkor október 5-én egy élő, jótékonysági aukcióval ünnepelte meg a James Bond napot. A részvétel kizárólag meghívásos alapon történhet, és 10 kiemelt tárgy került elárverezésre. Már a legutóbbi, Skyfall filmből is került az aukciós ház kínálatába több darab, a Bond film legutóbbi alkotása 2012.október 26-án került bemutatásra a mozikban.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

kutyabarát étterem

Kutyabarát gyorsétterem az az étterem, ahová gond nélkül bevihetjük négylábú... Tovább

Sátras esküvő

Manapság egyre népszerűbbek a sátras esküvők, hiszen a párok kezdik felismerni a benne rejlő... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 111

Átlagos értékelés: 5.0

divat