James Bond 50 éves születésnapját aukcióval ünnepelte a Christie's

hirdetes

James Bond 50 éves születésnapját aukcióval ünnepelte a Christie's

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nehéz lett volna elképzelni 50 évvel ezelőtt, hogy a James Bond jelenség nemcsak hogy fennmarad, de tovább szárnyalva a siker útján talán még nagyobb visszhangot élvez évtizedekkel kitalálása után.

James Bond relikviák

50 éves múlttal dicsekedhet a TV-képernyőkön James Bond, a Christie's éppen ezért aukciót hirdetett, illetve különleges rendezvénnyel ünnepelte az eseményt. Bond relikviák egész sora került kalapács alá, az értékesítendő darabokat az EON Production biztosította.


Relikviák a 23 James Bond filmből


Az aukció szeptember 28-án indult, és október 8-án zárult - 40 kalapács alá kerülő tétellel. Az évek során számos színész eljátszotta a brit titkosügynök ikonikus szerepét, ennek ellenére töretlen nemzetközi sikernek örvend a produkció. Az aukcióra kerülő tárgyakat bárki megvásárolhatta a világon, volt olyan relikvia, amely 50 font kikiáltási árral indult.

hirdetes


A James Bond születésnapot élő aukcióval is ünnepelték


Az aukció hatalmas tömegeket vonzott. Az aukciós ház elárulta, hogy az online aukció 1-15-ös, és 17-40-es számozásig terjedő tételekből befolyt bevételeket a UNICEF javára gyűjtötte. Az aukciós ház ugyanakkor október 5-én egy élő, jótékonysági aukcióval ünnepelte meg a James Bond napot. A részvétel kizárólag meghívásos alapon történhet, és 10 kiemelt tárgy került elárverezésre. Már a legutóbbi, Skyfall filmből is került az aukciós ház kínálatába több darab, a Bond film legutóbbi alkotása 2012.október 26-án került bemutatásra a mozikban.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat

Szótár

Svert

Jolle típusú vitorlások leengedhető "uszonya", amely az oldalsodródást... Tovább

Russel Coutts

 Russel Coutts Russel Coutts Új Zélandon, Wellingtonban született 1962. március... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes