Japánban már készülnek a katasztrófára: Egy vízalatti várost építenek

hirdetes

Japánban már készülnek a katasztrófára

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Japánban egy építészeti cég úgy gondolja, hogy a bolygó felszíne hamarosan élhetetlen lesz, ezért az embereknek a víz alá kell költözniük: erre a célra vízalatti városokat építenek.

Japán

Ha ez a folyamat nem áll meg, akkor lehet, hogy az embereket a víz alá kell költöztetni. És hogy mennyire lesz élhető ez a város? Összesen 4 focipálya szélességű lesz, fognak tudni áramot termelni, méghozzá a tengerből és így kialakíthatnak a tenger mélyén egy új életet. Egy ilyen víz alatti város 5000 férőhelyes lesz. Természetesen lesznek benne boltok és minden más, mint ami egy normális városban. Ha belegondolunk, az elektromos áram nagyban megkönnyíti az életünket, így ha ez a rendelkezésükre áll, mindez nem is hangzik olyan lehetetlennek.

hirdetes

Japánban az építészek egy igen merész terv megvalósításán fáradoznak, ami bár első látásra elég utópisztikusnak tűnik, viszont ők teljesen komolyan gondolják, ugyanis eddigi meglátásaik alapján a víz alatti város akár 2035-re el is készülhet. Ez a város viszont nem egy víz alatti luxushotel lesz, ami csakis a felső tízezer szórakoztatását fogja szolgálni. Az építészeti cég, ami ezt a várost megálmodta, úgy látja, hogy hamarosan el fognak jönni azok az idők, amikor az embereknek a víz alá kell költözniük, mert a bolygó felszíne hamarosan élhetetlen lesz. És be kell ismerni, ebben az elméletben van egy kis ráció, legalábbis hogyha Japánt nézzük, ugyanis Japán partjait már most veszélyezteti a tenger vízszintemelkedése, ami a sarki jég olvadása miatt alakult ki.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Motorzárak

Ha nincs motorzárad, de szeretnéd biztonságban tudni motorodat, mindenképp szükséged van... Tovább

Bandázsolás

A bandázsolás a kötélvég összefonása, másnéven babázás, vagy fuxolás. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 179

Átlagos értékelés: 4.8

utazás