Johnny Depp durván leégette magát a díjátadón - Videó!

hirdetes

Johnny Depp leégette magát a díjátadón

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Johnny Depp csak néhány percre állt színpadra azért, hogy átadjon egy díjat, de ez alatt a kis idő alatt olyan szinten leégette magát, hogy ez a pár perc biztos, hogy belevésődött a köztudatba.

Díjátadó

Johnny Depp ugyan csak pár percet szerepelt a színpadon egy díjátadás erejéig, mégis sikerült az egész világ előtt leégetnie magát azzal, hogy csúnyán betintázva állt ki rengeteg ember elé a Hollywood Film Awardson. A színésznek az lett volna a feladata, hogy átadja a díjat a Shep Gordonnak, aki egy nyertes dokumentumfilmnek volt a főszereplője, nevezetesen a Supermensch The Legend of Shep Gordon-nak, amit Mike Myers forgatott róla. Viszont ehelyett, amikor színpadra lépett, a következő mondat hangzott el a szájából: „Ez a legfurcsább mikrofon, amit valaha életemben láttam…” Ez talán még nem volt is annyira rémes, viszont az utána következő káromkodássorozat ráébresztette a közönséget arra, hogy ez nem viccel, hanem tényleg be van rúgva, ráadásul nem is kicsit.

 

Ha szeretnéd látni a videót ezekről a kínos pillanatokról, lapozz egyet!

Díjátadó

Ezt még tetézte az is, hogy alig bírt megállni a lábán, össze-vissza tántorgott és majdnem elesett. Ezután így folytatta: „Nem vagyok túl jó az ilyesmiben” viszont ezek után úgy tűnt, mégis megpróbálja összeszedni magát és a súgógépre koncentrálni, de nem ment neki valami jól. Végül sikerült kimondania pár értelmes mondatot, de a végén kezdett belezavarodni és csak hummögött. Ekkora a közönség már nevetésben tört ki, még Shep Gordon is.

 

Johnny Depp részeg botladozásain a fél világ nevet, a róla elterjedt videó pedig futótűzként terjedt el az interneten. Most megnézhetitek ti is, hogyan égette le magát a világsztár a díjátadón:

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Puffer

Angolszász környezetben fender, magyarosan ütközőpárna, de mindenki egyszerűen csak... Tovább

RC 44 vitorlás hajó

 RC 44 vitorlás hajó Az RC 44 egy kis vízkiszorítású, magas színvonalú One... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 216

Átlagos értékelés: 4.8

divat