Johnny Depp durván leégette magát a díjátadón - Videó!

hirdetes

Johnny Depp leégette magát a díjátadón

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Johnny Depp csak néhány percre állt színpadra azért, hogy átadjon egy díjat, de ez alatt a kis idő alatt olyan szinten leégette magát, hogy ez a pár perc biztos, hogy belevésődött a köztudatba.

Díjátadó

Johnny Depp ugyan csak pár percet szerepelt a színpadon egy díjátadás erejéig, mégis sikerült az egész világ előtt leégetnie magát azzal, hogy csúnyán betintázva állt ki rengeteg ember elé a Hollywood Film Awardson. A színésznek az lett volna a feladata, hogy átadja a díjat a Shep Gordonnak, aki egy nyertes dokumentumfilmnek volt a főszereplője, nevezetesen a Supermensch The Legend of Shep Gordon-nak, amit Mike Myers forgatott róla. Viszont ehelyett, amikor színpadra lépett, a következő mondat hangzott el a szájából: „Ez a legfurcsább mikrofon, amit valaha életemben láttam…” Ez talán még nem volt is annyira rémes, viszont az utána következő káromkodássorozat ráébresztette a közönséget arra, hogy ez nem viccel, hanem tényleg be van rúgva, ráadásul nem is kicsit.

 

Ha szeretnéd látni a videót ezekről a kínos pillanatokról, lapozz egyet!

Díjátadó

Ezt még tetézte az is, hogy alig bírt megállni a lábán, össze-vissza tántorgott és majdnem elesett. Ezután így folytatta: „Nem vagyok túl jó az ilyesmiben” viszont ezek után úgy tűnt, mégis megpróbálja összeszedni magát és a súgógépre koncentrálni, de nem ment neki valami jól. Végül sikerült kimondania pár értelmes mondatot, de a végén kezdett belezavarodni és csak hummögött. Ekkora a közönség már nevetésben tört ki, még Shep Gordon is.

 

Johnny Depp részeg botladozásain a fél világ nevet, a róla elterjedt videó pedig futótűzként terjedt el az interneten. Most megnézhetitek ti is, hogyan égette le magát a világsztár a díjátadón:

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat
hirdetes