Las Palmas-i hajóbaeset

hirdetes

Kanári-szigeteki hajóbaleset

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hihetetlen események lehettek tanui az ott dolgozók, és a felvételeknek hála világszerte mindenki. Nézd meg Te is ezt a hihetetlen felvételt!

Ritkán látható hajóbaleset

 

Nem akármi az a felvétel, ami az elmúlt napokban került fel az internetre. Egy turistákat szállító hajó irányíthatatlanná vált ás belecsapódott a szárazföldet a tengertől elválasztó óriási falba. A történet egészen pontosan úgy szól, hogy az indulás után nem sokkal meghibásodott a komp elketromos rendszere. Éppen ezért fordultak vissza a kikötőbe, azonban a problémák csak fokozódtak. Irányíthatatlanná vált a tengeri jármű és a baleset innentől kezdve már elkerülhetetlenné vált.

 

Szerencsére nem történt súlyos személyi sérülés, bár 13-an könnyebben azért sérüléseket szenvedtek. A képeken látszik, hogy a nagy fal mellett egy út húzódik. A becsapódás pillananatában nem közlekedett erre személyautó, így nagyobb probléma más járművekben sem keletkezett.Az anyagi kár azonban jelentős lett. A hajó csúnyán megsérült, a fal renoválása sem lesz olcsó multság. Ráadásul egy üzemanyag szállító vezeték is megsérült, ami után egy hatalmas szennyező folt is keletkezett a tengeren. Emiatt szükségállapotot is el kellett rendelni erre.

hirdetes

 

A következő oldalon megmutatjuk a hihetetlen felvételt!

 

Ritkán látható hajóbaleset

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó

Szótár

Döghullám

A döghullám a szél elülte után megmaradó kellemetlen hullámzás. Tovább

Johannes Polgar

Született: 1977.augusztus 25. Olpe, Németország Magasság: 183 cm Súly: 75... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes