Karia luxus yacht, 45 méteres superyacht - ázsiai elegancia, európai sokoldalúság.

hirdetes

Karia luxus yacht

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Karia luxus yacht, 45 méteres superyacht - ázsiai elegancia, európai sokoldalúság.

Karia isztambuli tervezésű luxus yacht

A Karia luxus yachtot, a 45 méteres óceánjárásra is alkalmas superyachtot az isztambuli központú RMK gyártotta. A superyachtból csak úgy árad felsőbbrendűség - az ázsiai elegancia ötvöződik az európai sokoldalúsággal ebben a gyönyörű, klasszikus vonalvezetésű, de mégis a legmodernebb finomhangolású luxus hajóban egyesülve. A superyacht formatervezésével sikeresen valósították meg a kompromisszumok nélküli, optimális tér, kényelem és stílus összhangot.

 


A belső kialakítás egésze a Design Unlimited munkáját dicséri, a design a hagyományos thai és japán hatásokon alapszik, amely azonnal nyilvánvalóvá válik, amint belépünk a hajó központi szalonjába.

hirdetes
A felső szinten csak a fő lakosztály és a főfedélzeti VIP kabin található, a többi vendég kabin az alsó szinten található - valamennyi saját fürdőszobával kialakítva. A belső kialakítás letisztult japán vonalakat tükröz, a nyugodt és relaxáló atmoszférát a luxus kényelmi, és az elegánsan minimál elemeknek köszönheti. A főfedélzeti VIP kabin tágas, és mivel a dupla ágy a falba süllyeszthető kivitelben készült, ezért ez a helyiség szalonként is funkcionálhat.

 


 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó
hirdetes