42. Kékszalag - fontos dokumentumok

hirdetes

42. Kékszalag - fontos dokumentumok

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíj már csak a liberák és többtestűek indulása miatt sem tartozik a hagyományos Kékszalagok közé. Ennek megfelelően van néhány olyan fontos dokumentum, amit az érintett hajósoknak a rajt előtt ki kell tölteni és a nevezéskor leadni. Ilyen például a kísérő motorosok nyilatkozata, a rajtengedélyes sportolói nyilatkozat, valamint az ehhez kapcsolódó hajófelelősi nyilatkozat.

42. Kékszalag

Kékszalagon kötelező a  kísérő motor


Az idei évadnyitó megmutatta, hogy milyen szeszélyes is tud lenni a mi szeretett tavunk. A rendező motorosoknak több – nem csak one-design - hajó legénységét is órákon keresztül mentenie kellett, ami fokozott óvatosságra int mindenkit.  A Kékszalagon kötelező a kísérő motoros az Asso, a Libera, és a nem kabinos többtestű hajóosztályok számára. Ennek megfelelően a kísérő motorost be kell jelenteni a Szövetségnél, a lenti dokumentumok közötti letölthető nyilatkozattal.


 HajófelelősAhogyan arról már korábban beszámoltunk, a 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon a versenykiírásban előírt feltételek betartása mellett hajónként a kormányoson/felelős személyen felül, de a hajólevélben szereplő maximális létszámot meg nem haladva - a legénység részére ún. rajtengedély adható ki, amely birtokában vitorlázás sportágban leigazolással nem rendelkező, 18. életévét betöltött, orvosi alkalmassági igazolással rendelkező személyek is indulhatnak a versenyen.

hirdetes

 

Egyedi rajtengedély a KékszalagonAz egyedi rajtengedélyt a Rajtengedélyes sportolói nyilatkozat kitöltésével lehet igényelni, valamint az ilyen résztvevőket befogadó hajó felelősének is ki kell töltenie egy nyilatkozatot a befogadott személyekért vállalt felelősségről.

hirdetes

 

Kérjük – az érintettektől - mindhárom dokumentumot a nevezéskor benyújtani.Csatolmány   Kísérő motoros nyilatkozata    
Rajtengedélyes sportolói nyilatkozat    
Hajófelelős nyilatkozata

 

Forrás: 
http://www.kekszalag.hu

Forrás: kekszalag.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 174

Átlagos értékelés: 4.7