Miért érdemes sátorral nyaralni a Balatonnál? Tudd meg, milyen érvek szólnak a balatoni kempingezés mellett

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Miért érdemes a Balatonnál kempingezni? Most eláruljuk - érvek a balatoni kempingezés mellett

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Miért érdemes a Balatonnál kempingezni? Most eláruljuk - érvek a balatoni kempingezés mellett


2021/05/14
TK
Miért érdemes a Balatonnál kempingezni? Most eláruljuk - érvek a balatoni kempingezés mellett
Balatoni kempingezés

A kempingezés, mint nyaralási forma teljesen kötetlen – nem kell sem félpanziós étkezésekhez igazodni, nincs sorban állás, nincs olyan tényező, ami konkrétabban irányítani szeretne. Ez által kiélvezheted a szabadság felemelő érzését, hiszen minden nap úgy fog telni, ahogy szeretnéd, mintha csak a saját nyaralód kertjébe sétáltál volna ki. Érdemes kiemelni, hogy egy a Balaton partján, a kempingben eltöltött éjszaka után ébredni, majd lesétálni akár pizsiben a partra egy kávéval, kiülni a víz mellé egyszerűen felejthetetlen.


Ugyanez igaz az estékre is. Éjszaka, amennyiben kiülsz egy nyári nap után a vízpartra, ezer apró csillagot csodálhatsz meg, és említenem sem kell, hogy a naplementék, napfelkelték szintén páratlan élményt nyújtanak.


Semmi más nem hozza össze ilyen gyorsan és kötetlenül az embereket


Ahogy kempingezni megyünk, nagyon könnyen megismerkedhetünk új emberekkel és társaságokkal – otthon maradt valami, nem találsz meg valamit, így kölcsönkérnél egyet a szomszédoktól, „menjünk, igyunk-együnk egyet együtt”. Neked is ismerős valamelyik szituáció? A helyzet olyan, akár egy kollégiumban – mindenki a saját igényei szerint vehet részt az itt folyó közösségi életben.


Mindemellett, amennyiben kempingezni mész, az állandó mozgásban fog majd tartani – kisbolthoz járkálás, sátorban felejtett tusfürdő, esetlegesen útközben elhagyott napszemüveg… Apró, fölösleges körök, viszont könnyen képesek lehetnek fitten tartani. Ez az állandó jövés-menés emellett mind a memóriádat, mind az improvizációs készségeidet gyorsan fogja fejleszteni – ráadásul az is megtörténhet, hogy külföldiekkel találkozol, ami még a nyelvtudásodat is képes lesz majd szinten tartani.


A szociális kapcsolatokon kívül a természet is meghatározó élményt nyújt majd számodra, hiszen a sok hetes négy fal között töltött idő után könnyen feledhetetlenné teszi majd ezt a pár napot. 
Amennyiben még mindig nem sikerült meggyőznünk a kempingezés nyújtotta remek lehetőségekről, érdemes megemlíteni azt is, hogy lényegesen olcsóbb, mint egy szálloda, így több pénz marad majd a Balaton nyújtotta élményprogramokra.
 


Balaton érdekesség utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Lümmel

Lümmel - az árbocot és a bumot összekötõ szerkezet

J24

J24 vitorlás hajó történet Az amerikai Rod Johnson, sok siker sztorihozhoz hasonlóan, a...

MTB kerékpár

MTB kerékpár

Michael Maier

Michael Maier vitorlázó bemutatása Michael Maier cseh származású vitorlázó. Finn és...

Wellness

A wellness egyfajta testi-lelki fejlődést jelent, melynek eléréséhez a különböző wellness...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.