Varázslatos képek a Távol-Keletről

hirdetes

Lenyűgöző képek a Távol-Keletről

Lilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Weerapong Chaipuck egy nyugdíjas fotós, aki csodálatos képein keresztül szeretné megmutatni, hogy valójában milyen szép az a világ, amiben élünk. Elképesztő fotósorozatot készített a Távol-Keletről.
Távol-Kelet
Ázsia egy gyönyörű és elbűvölő földrész rengeteg szemet gyönyörködtető tájjal és hagyományos épületekkel, amelyeket most Weerapong Chaipuck, fotós mutat be nekünk elképesztően szép képein keresztül. 
Távol-KeletTávol-Kelet

A fényképei egy különleges atmoszférát idéznek elő, azonban a fotók tökéletesítéshez egy kis Photoshopot is használt, így még ámulatba ejtőbbek a természet jelenségei, mint például a naplemente. Precízségét és türelmét a következő képsorozat bizonyítja.

Távol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-Kelet

A férfi csak nyugdíjba vonulása után kezdett el fotókat készíteni, ugyanis szeretné az egész világnak megmutatni, mennyire szép helyen él.

Távol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-KeletTávol-Kelet
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Budapesti látnivalók

Bizonyára te is sok látnivalót ismersz Budapesten, de még egy budapesti lakos számára is tud... Tovább

Brise

Brise ( ejtsd : bríz ) - könnyü szél Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes