Ez volt az ára annak, hogy az utolsó pillanatban adta fel a lottószelvényeket

hirdetes

Ez volt az ára annak, hogy 7 másodperccel később adta fel a lottószelvényét

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

7 másodperc késés miatt 27 milliárd forintos lottónyeremény csúszott ki a kezei közül, amiért hét éven keresztül pereskedett. Ezt senki se szeretné átélni!

Lottószelvény

Joel Ifergan, egy kanadai férfi 27 milliárd forintnak megfelelő összeget nyert volna a lottón, amitől mindössze hét másodperc választotta el. Ez 2008-ban történt, a férfi azóta harcol a nyereményéért, amit még mindig nem kapott meg és nagy valószínűség szerint már nem is fog soha.

 

Még 2008-ban vásárolt két lottószelvényt, amiket az utolsó pillanatban akart feladni, 8 óra 59 perckor. Ez volt az oka annak, hogy csak az egyik szelvényt sikerült időben regisztrálni, a másik viszont csak a jövő heti sorsolásra volt érvényes, mert 7 másodperccel elmúlt 9 óra. A férfi akkor még vállat rándított erre a hét másodpercre, azonban ami ezután történt, az sokkolta.

Lottószelvény

Ez vagy a sors keze, vagy egyszerű valószínűség számítás, döntse el mindenki a saját hite szerint. A nyertes számok pont azon a szelvényen voltak, amit már nem tudtak aznapra regisztrálni, így a férfi egy hajszállal csúszott le a 27 milliárd forintról. Joel Ifergan azonban nem hagyta annyiban. Pereskedni kezdett és egészen a legfelsőbb bíróságig elment. 7 éven keresztül harcolt a nyereményéért, a 7 másodperces késésért pedig a lassú rendszert hibáztatta. Azonban kérelmét a bíróság elutasította, így bele kell nyugodnia abba, hogy végleg lecsúszott nyereményéről.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 169

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív