Kókuszos garnéla mangó mártással - Így készítsd el

hirdetes

Kókuszos garnéla mangó mártással

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Személy szerint mindig is nyitott voltam az új dolgokra. Most olyan ételkülönlegesség receptjét ismerhetitek meg, amit szerintem sose fogtok elfelejteni! Most megtudhatjátok, hogy kell elkészíteni a kókuszos garnélát mangó mártással:)

Kókuszos garnéla

Hozzávalók:

20-25 darab nagyobb darab pucolt garnéla,
1 csésze liszt,
1/2 teáskanál paprika,
1/2 teáskanál őrölt fehér bors,
1/4 teáskanál cayenne bors,
1/4 teáskanál só,
1/4 teáskanál cukor,
2 tojás,
1 evőkanál víz,
1 csésze cukrozatlan kókuszreszelék,
1 csésze panko zsemlemorzsa,
elegendő olaj a sütéshez

 

Lapozz a további részletekért:)

Kókuszos garnéla

1 csésze mangó apróra vágva,
1 csésze majonéz,
1/4 csésze friss koriander levél,
2 evőkanál méz,
1 teáskanál citromlé,
6-8 csepp Sriracha mártás ( ízlés szerint akár több is, de elég csípős)

 

A mangó mártáshoz szükséges alapanyagokat tegyük bele egy turmixgépbe és turmixoljuk össze, majd egy légmentesen záródó edényben tegyük be a hűtőbe.(egy hétig is eláll).

Kókuszos garnéla

Közben a garnélarákot keverjük össze a liszttel, a fűszerekkel, a sóval és a cukorral. A tojást enyhén verjük fel, a kókusz reszeléket pedig keverjük össze a panko morzsával. Forgassuk bele mind három tányérba a rákot majd forró, legalább 350 fokos olajban süssük aranybarnára. Ez körülbelül 2 vagy 2 és fél perc. Forrón, a mangó mártással tálaljuk.

Jó étvágyat!:)

Forrás: http://juicy.mashkulture.net

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Mozgókötél

Mozgókötél - a vitorlák fel, le és kezelésére használt kötelek Tovább

Luftkaszni

A luftkaszni jelentése légkamra. Ezek olyan légmentes zárt kamrák a hajóban, amik... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 134

Átlagos értékelés: 4.9

gasztronómia