Könyv a világtörténelem legszebb nőiről

hirdetes

Könyv a világtörténelem legszebb nőiről

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 A világtörténelem legszebb nőinek, mások mellett Szép Heléna, Kleopátra és Sába királynője hétköznapjaival ismerteti meg az olvasókat Kiss Róbert Richard kötete, amelyet kedden mutattak be Budapesten.

A világ legszebb női

A könyv azoknak a nőknek állít emléket, akik nem csupán gyönyörűek voltak, hanem a világtörténelem alakulását valamilyen szinten befolyásolták - mondta el a szerző kedden a kötet bemutatóján.

   
Egyes nők annyira híresek lettek, hogy messze földön hódoltak nekik, mások befolyásolták a divatot, volt köztük, aki embereket végeztetett ki. Szerepel a kötetben olyan nő, aki miatt 30 háború tört ki, másikuk amiatt ismert, mert előbb a francia, majd az angol király felesége is volt, tehát a kor két leghatalmasabb uralkodócsaládjába egyaránt bekerült. 
hirdetes
   

A világtörténelem legszebb női szereplői

 
Az olvasó megtudhatja, ki volt az első ismert leszbikus, kiről neveztek el várost és ki épített fel csodálatos birodalmat. A kiadvány ezeknek a világtörténelemből jól ismert nőknek a mindennapjait igyekszik bemutatni olyan érdekességeken keresztül, mint hogy mit viseltek, hogyan sminkeltek, lakkozták-e a körmüket, mit reggeliztek szívesen. 
 
   
 
A világtörténelem legszebb női nem eredeti felvételeken láthatók, a fotókon magyarországi modellek személyesítik meg egyebek mellett Madame de Pompadourt, Mata Harit, Gina Lollobrigidát, Madame Récamier-t, Báthory Erzsébetet és Szapphót. Mint Kiss Róbert Richard rámutatott: stylistok segítségével állították össze a személyiségek ruházatát, történelmi olvasmányélmények alapján pedig meghatározták, milyen kiegészítőket viselhettek. 
hirdetes
   
A MediaCom kiadásában megjelent kötet utolsó oldalát a szerző üresen hagyta: ide mindenki beragaszthatja saját választottjának képét és leírhatja gondolatait arról a nőről, aki a legfontosabb a számára.

Forrás: www.mti.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Cunningham

Cunningham – a nagyvitorla elsõ élének feszítésével a vitorla öblösségének helye... Tovább

Fonyód Túravitorlás Sportklub Kikötő

A Túravitorlás Sportklub fonyódi kikötője a Balaton nyugati medencéjének déli részén... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes