Több perces vastaps fogadta a Majthényi-Domokos kettőst

hirdetes

Köszöntötték a Majthényi-Domokos kettőst

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Budapest, 2015 01. 15 - Több perces vastaps, sok-sok gratuláció és méltató szavak fogadták a repülőhollandi-világbajnokságról hazatérő Majthényi Szabolcsot és Domokos Andrást. A páros az elmúlt heteket Syndeyben töltötte, ahol ebben a hajóosztályban megszerezte a 11. világbajnoki győzelmét. 

Majthényi-Domokos

A Magyar Sport Háza nagytermében csütörtökön köszöntötték a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettőst, amely sporttörténelmet írt Ausztráliában, miután begyűjtötte a 11. világbajnoki címét a repülőhollandi hajóosztályban. A Magyar Vitorlás Szövetség képviseletében Litkey Farkas MVSZ-elnökségi tag méltatta a páros újabb sikerét, majd Bálint Attilától, a Raiffeisen Bank Zrt. Private Banking üzletágvezetőjétől és Gáborjáni Szabó Gábortól, a balatonföldvári Spartacus VE elnökétől átvették a világbajnokoknak járó vándordíjat.

 

Ezután egy rövidfilmet vetítettek le a repülőhollandi hajóosztályról, amely bemutatta többek között az immár tizenegyszeres világbajnok párost is. 

Majthényi-Domokos

A Majthényi-Domokos duó élménybeszámolójában kitért arra, hogy bár a szélviszonyok ideálisak voltak, de a sydneyi öbölben több zavaró körülménnyel is meg kellett birkózniuk versenyközben. „Folyamatos volt a kompközlekedés, így nem csak az ellenfelekre kellett figyelnünk, hanem a kompokra is” – mondta Domokos András.

 

Majthényi Szabolcs a negatív körülmények ellenére nagyon élvezte a versenyt. „Sajnálom, hogy véget ért. Végig jól éreztük magunkat a hajóban, és nagyon örültünk, hogy működött az a rendszer, amit mi bevállaltunk és a felkészülés során összeraktunk” – összegzett Majthényi. 

Forrás: MVSZ

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatoni eladó lakás

A Balaton nem csupán akkor jó választás, ha kiruccannánk egyet hétvégén, elhelyezkedésének... Tovább

Vorstag

A Vorstag (forstág) az árbocot előre merevítő drótkötél. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 188

Átlagos értékelés: 4.8

sport