Vicces és kedves családi fotósorozat két kislánnyal

hirdetes

Egy csöppet sem szokványos családi fotósorozat

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A fényképész egy családi fotósorozattal szeretett volna kedveskedni beteg édesanyjának, ezért két lányáról nem is egy képet örökített meg. A képekről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy szokványos családi fényképek lennének.

Humoros családi fotósorozat

A fényképeket Jason Lee készítette lányairól, akik különböző, viccesebbnél viccesebb helyzetekben álltak modellt. Az biztos, hogy ezeket az őrült, mégis meghitt családi fényképeket mindennek lehet nevezni, csak unalmasnak nem.

 

Jason Lee már amúgy is jártas volt a szakmában, mert esküvői fotósként dolgozott. Azonban a 2006-os év egy komoly fordulópontot hozott az életébe, mert édesanyjánál egy nyirokrendszeri betegséget diagnosztizáltak. Így a lányok nagymamája kórházba került. A helyzet úgy alakult, hogy a lányok is sűrűn voltak betegek, ezért hosszú ideig nem tudták meglátogatni a nagymamájukat a kórházban. Viszont Jason nem hagyta megoldatlanul a problémát. Szándéka alapvetően az volt, hogy ha már az édesanyja élőben nem láthatja az unokáit, akkor legalább fényképen követhesse a mindennapjaikat. Ezért a fényképeket feltöltötte a netre. Viszont arra lehet, ő se gondolt volna, hogy ezeknek a kreatív képeknek ekkora sikere lesz.

 

Humoros családi fotósorozat

A fotósorozat többek között azért is lett népszerű, mert a szokványos formalitásokat teljesen mellőzi. Bár családi képekről van szó, Jason nem tudta le az egészet annyival, hogy sorba állítja a lányokat, hogy mosolyogjanak, hanem a lányok átlagos hétköznapjait és azon belül is a jó pillanatokat örökítette meg a lehető legkreatívabb formában.

 

Így a nagymama is láthatta az unokáit – bár virtuálisan, de biztos nagy örömöt okozott neki a kedveskedő és humoros képek látványa.

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kiállítás

Szótár

Lobogtatni

Vitorlás hajót megállítani a vitorlák kilobogtatásával lehet. Tovább

Centomiglia

Centomiglia vitorlás verseny történet Az első Centomigliát a Circolo Vela Gargnano... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 165

Átlagos értékelés: 4.8