A legkülönlegesebb szuperjacht: a J'ade

hirdetes

A legkülönlegesebb luxusjacht

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A CRN és a Zuccon International Project egy olyan luxusjachtot alkottak, amiben nem is egy technikai újítást találunk, emellett pedig díjat kapott design kategóriában, ami nem véletlen, mert a hajó ebből a szempontból is remekelt.

Luxusjacht

A CRN és a Zuccon International Project egy elképesztő luxusjachtot alkottak, ami nemcsak gyönyörű külsővel, hanem még jó pár technikai újítással rendelkezik. A jacht neve J'ade és azért különleges, mert olyan technológiai újításokat és nyitott tereket hoztak létre rajta, amelyek egyedülálló módon ragadják meg a tenger által nyújtott lehetőségeket. Ilyen újítás például az úszógarázs, vagy pedig a hatalmas, padlótól mennyezetig érő ablakok a szalonban, ahonnan széles panoráma nyílik a tengerre. Az úszó garázs összesen 8 méteres és belefér egy Riva Iseo jacht, viszont egyáltalán nincs szükség emelőre, hogy a jachtot a garázsban tárolhassuk. Ez a jacht összesen 60 méter hosszú és 4 emeletes, ami rengeteg luxusszolgáltatásnak és gyönyörű medencéknek ad teret.

Luxusjacht

Ez a csodaszép hajó nem véletlenül kapta design kategóriában az első helyezést az idei Monacói Yacht Shown, ugyanis kívül belül nagyon stílusosan van megtervezve. A belső tér kialakításánál leginkább diófa és csiszolt rózsafa anyagokat használtak, viszont a fa anyagok mellett jócskán előfordul a modern hangulatot kölcsönző, fehér szín is. Így összességében a hajó a klasszikus és a modern stílust ötvözi. A hajóban található kabinok nemcsak jól felszereltek, de úgy néznek ki, akár egy luxusszálloda lakosztályai. A hajóban összesen két étkező található, egy a hajóban, egy pedig a teraszon.

 

luxusjacht

Luxusjacht

A hajón 10 kabin található vendégek számára – amiket szinte már nem is lehet kabinnak nevezni, mert inkább egy luxusszálloda hálószobájára emlékeztetnek – emellett pedig ott vannak a legénység szobái is, amik eleganciájukban és kényelemben nem sokkal maradnak el a vendégek csodás lakosztályaitól.

Luxusjacht

A hajóban két MTU 1500 kW-os motor található, ami azt jelenti, hogy rendkívül sok erő szorult ebbe az amúgy is hatalmas luxusjachtba. Ez a motor lehetővé teszi, hogy elérje a 16 csomós végsebességet; a hajó cirkálósebessége pedig 14 csomó.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Munkapad

A munkapad egy sín, melyre a nagyvitorla alsó behúzócsigáját szerelik (=leitvágni). Tovább

Bókony

A bókony jelentése hajóborda. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 190

Átlagos értékelés: 4.9

hajó