Kutyája mentette meg a 4 éves kislány életét - Szívszorító történet

hirdetes

Kutyája mentette meg a 4 éves kislány életét

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy négy éves kislány 12 napot bolyongott a szibériai vadonban, de szerencséjére vele volt a kutyája is, aki nélkül nem maradhatott volna életben. Végül a kutya mentette meg a kislány életét.

Kutya

Karina Csikitova, egy négy éves kislány eltévedt a szibériai tajgán és 12 napon keresztül bolyongott a vadonban. Bár nem volt teljesen idegen számára a vadon világa, mert a szüleivel gyakran járták az erdőket, de a kutyája nélkül mégis sokkal kevesebb esélye lett volna túlélni ezeket a megpróbáltatásokat.

 

A kislány eredetileg az apukáját indult megkeresni egy másik faluba és legnagyobb szerencséjére magával vitte a kutyáját, Najdát is. Viszont a faluba már nem érkezett meg, mert útközben eltévedt. Az eltűnése viszont csak napok múlva tűnt fel a családjának, mert az édesanyja és a mamája azt hitték, hogy az apja vitte magával. De miután napok óta nem hallottak felőle és felhívták az apát, kiderült, hogy a gyerek nem érkezett meg. Akkor azonnal felhívták a rendőrséget.

Kutya

Eközben Karina egyedül bolyongott a kutyájával a vadonba, aki éjszakánként hozzábújt, hogy melegen tartsa. A kislány bogyókon élt és a patak vizéből ivott. A kutya folyamatosan Karina mellett volt, viszont a kilencedik napon magára hagyta és a legközelebbi faluba ment, hogy segítséget hívjon, vagyis hogy jelezze az embereknek, hogy a kislány még él. Amikor meglátták a kutyát, már tudták, hogy a kislány életben van. A keresőosztagok végül a patak partján hagyott lábnyomokat követve találták meg Karinát.

Kutya

Karina összesen 12 napot bolyongott a szibériai vadonban, ahol kutyájának köszönhetően tudott életben maradni. Azóta a kislány és a kutyája helyi hősökké váltak és történetük az egész világot meghatotta. Tiszteletükre Jakutföld köztársasági elnöke ünnepséget szervezett és még szobrot is állítottak nekik a jakutszki repülőtéren.

 

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Navigáció

 Hajózástan, helyzetmegállapítás+hajóvezetés. Tovább

Balatonőszöd Kormányüdülő Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Kormányüdülő kikötője... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes