Kutyája mentette meg a 4 éves kislány életét - Szívszorító történet

hirdetes

Kutyája mentette meg a 4 éves kislány életét

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy négy éves kislány 12 napot bolyongott a szibériai vadonban, de szerencséjére vele volt a kutyája is, aki nélkül nem maradhatott volna életben. Végül a kutya mentette meg a kislány életét.

Kutya

Karina Csikitova, egy négy éves kislány eltévedt a szibériai tajgán és 12 napon keresztül bolyongott a vadonban. Bár nem volt teljesen idegen számára a vadon világa, mert a szüleivel gyakran járták az erdőket, de a kutyája nélkül mégis sokkal kevesebb esélye lett volna túlélni ezeket a megpróbáltatásokat.

 

A kislány eredetileg az apukáját indult megkeresni egy másik faluba és legnagyobb szerencséjére magával vitte a kutyáját, Najdát is. Viszont a faluba már nem érkezett meg, mert útközben eltévedt. Az eltűnése viszont csak napok múlva tűnt fel a családjának, mert az édesanyja és a mamája azt hitték, hogy az apja vitte magával. De miután napok óta nem hallottak felőle és felhívták az apát, kiderült, hogy a gyerek nem érkezett meg. Akkor azonnal felhívták a rendőrséget.

Kutya

Eközben Karina egyedül bolyongott a kutyájával a vadonba, aki éjszakánként hozzábújt, hogy melegen tartsa. A kislány bogyókon élt és a patak vizéből ivott. A kutya folyamatosan Karina mellett volt, viszont a kilencedik napon magára hagyta és a legközelebbi faluba ment, hogy segítséget hívjon, vagyis hogy jelezze az embereknek, hogy a kislány még él. Amikor meglátták a kutyát, már tudták, hogy a kislány életben van. A keresőosztagok végül a patak partján hagyott lábnyomokat követve találták meg Karinát.

Kutya

Karina összesen 12 napot bolyongott a szibériai vadonban, ahol kutyájának köszönhetően tudott életben maradni. Azóta a kislány és a kutyája helyi hősökké váltak és történetük az egész világot meghatotta. Tiszteletükre Jakutföld köztársasági elnöke ünnepséget szervezett és még szobrot is állítottak nekik a jakutszki repülőtéren.

 

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Drengolás

A drengolás jelentése benyomulás, versenyen például az ellenfél és a bója közé. Tovább

Dinamikus dőlés

Az oldalt csúszó hajón a tőkesúly vagy az uszony a menetiránnyal szöget zár be, emiatt a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 206

Átlagos értékelés: 4.8

utazás