Véget ért a versenyzés a Land Rover BAR számára

hirdetes

Véget ért a versenyzés a Land Rover BAR számára

Lévi
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sir Ben Ainslienek és a Land Rover BAR-nak idén le kell mondaniuk a 35. America’s Cup meghódításáról. A sorsdöntő futamok csütörtökön zajlottak amikor is a brit csapat két vereséget is szenvedett az Emirates Team New Zealand versenyzőitől, ezzel pedig 5-2 arányban biztosítva, hogy Ainslieék nem juthatnak tovább a következő napokban.

Véget ért a versenyzés a Land Rover BAR számára

„Büszkébb nem is lehetnék a csapatra. Elképesztő utat jártunk be közösen,” nyilatkozta Sir Ben Ainslie, miután a Land Rover BAR kiesett.

„Amit most elértünk, az igazán hihetetlen. Lehet hogy kiestünk a versenyből és így nem vihetjük haza az Amerika kupát, de előre tudtuk, hogy rendkívül nehéz dolgunk lesz.”

Sir Ben Ainslie továbbá elárulta, hogy a Land Rover BAR visszatér majd, hogy versenybe szálljon a következő Amerika kupáért, amint sikerül egyeztetniük a legfontosabb partnereikkel.

hirdetes

 

Burling és csapata elismerésre méltó teljesítményt mutattak kedd és csütörtök között, ez a három nap ugyanis rendkívül mozgalmas volt az Emirates Team New Zealand számára. A keddi borulásukat követően a csapat nemcsak sikeresen visszatért a versenybe – rövid idő alatt – hanem a Land Rover BAR kiszorításával biztosította a helyét a Louis Vuitton America’s Cup döntőjébe is, ráadásul ők voltak az első csapat, akik számára már biztos, hogy ott lesznek a döntőben.

hirdetes

 

„Hihetetlen erőfeszítést követelt az egész csapattól hogy újra vízre szállhassunk ma,” mondta Burling, miután sikeresen talpra álltak a keddi borulást követően.

 

Burling hozzátette, hogy nagyon jó érzés volt ilyen „jutalmat” (a verseny folytatásáról van szó) kapni a csapat igyekezetéért, hiszen pont ez volt a céljuk. „Azért jöttünk, hogy megnyerjük az Amerika kupát, és ez most kétségtelenül egy igen nagy lépés volt ebbe az irányba.”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Tréning helyszín

Egy tökéletes tréning helyszín távol helyezkedik el a város zajától, hiszen az előadások... Tovább

Fonyód Bélatelep Önkormányzat Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Bélatelep Önkormányzat... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 178

Átlagos értékelés: 5.0

sport tenger,óceán verseny