A világ legdrágább csokinyula

hirdetes

Elkészült a világ legdrágább húsvéti csoki nyula

Gábor
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A londoni Harrods mestercukrászai készítik a világ legdrágább húsvéti csokinyulát közel 5 kilogrammnyi tanzániai kakaóbabból. A nagyjából 38 centiméteres magasság 584.000 kalória energiatartalommal párosul és mindezért potom 49.000 dollárt kell fizetni. Ráadásul, aki egy ilyen exkluzív csokinyúllal szeretné megörvendeztetni családját húsvétkor annak sietnie kell, mivel csak március 28-ig vesznek fel rá rendelést.

Londonban készül az exkluzív húsvéti édesség

Mitől ilyen drága?

 

Önmagában a kiváló minőségű tanzániai alapanyag és közel 5 kilogrammos súly nem indokolná a magas vételárat. Azonban ha jobban szemügyre vesszük az édességet, akkor feltűnhet, hogy a szemei helyén drágakövek vannak. Egészen konkrétan kettő darab, egyenként 1,7 karátos gyémánt. Természetesen van rá lehetőség, hogy a megrendelő más színű gyémántot, drágakövet vagy valamilyen olcsóbb drágakövet kérjen.

Londonban készül az exkluzív húsvéti édesség

A gyémántokat a 77 Diamonds nevű luxus ékszerüzlet biztosítja, akik a világon a legnagyobb gyémántválogatással rendelkeznek. A gyémántok kifejezetten ehhez a különleges húsvéti alkotáshoz válogatták ki, ezáltal tovább növelve az exkluzivitását.

hirdetes

 

Több, mint csokinyúl


A nyúl elfogyasztása után a gyémántokból bármilyen ékszer készül teljesen ingyen a 77 Diamonds jóvoltából. Vagyis a vásárlók nem csak egy kiváló minőségű csokoládéból készült édességet vásárolnak két darabbal gyémánttal, hanem egy plusz szolgáltatást is.

hirdetes
Londonban készül az exkluzív húsvéti édesség

Az életnagyságú csokiszobor elkészítése két napot vesz igénybe és elképesztően munkaigényes. Martin Chiffers, a Harrods korábbi chéfje szorgalmasan dolgozott azon, hogy ez a csokiremekmű a maga nemében egyedülálló húsvéti élvezet legyen. 


Amennyiben a vásárló nem szeretné elfogyasztani a csokinyulat, akkor sem kell kétségbe esnie, hiszen 2 éven át megőrzi a minőségét 16 fok körüli hőmérsékleten.    

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Boci

A boci mentőcsónakot, hajó után köthető kis evezős csónakot jelent. Tovább

Banque Populaire V

Banque Populaire V vitorlás hajó,trimarán A Banque Populaire V jelenleg a legnagyobb... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 133

Átlagos értékelés: 5.0

gasztronómia