A válás a sztárvilágban egy kisebb vagyonba is kerülhet, a legdrágább megállapodásokat gyűjtöttük össze!

hirdetes

Íme minden idők legdrágább válási megállapodásai

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A világsztárok fényűző, gyakran botrányosan luxus életvitelét elnézve talán nem is olyan meglepő, hogy sokuk nevéhez több mint százmillió dolláros válási megállapodások köthetők (vagy legalább egy.) Azonban még ezek az elképesztő összegek sem közelítik meg minden idők legsúlyosabb megegyezéseit. Ha bárki azt hitte volna, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie 400 millió dolláros válása húzós volt, akkor most kapaszkodjunk meg…
 

Válás a sztárvilágban, hihetetlen összegek kerültek megosztásra

Dmitry és Elena Rybolovlev: 604 millió dollár

 

2014-ben a svájci bíróság kijelentette, hogy Dmitry Rybolovlev 4,5 milliárd dolláros megállapodással tartozik volt feleségének, Elenának. A fellebbezést követően azonban „csak” 604 millió dollárnak megfelelő összegről és két svájci nyári házról állították ki a papírokat.

 

Adnan és Soraya Khashoggi: 874 millió dollár

 

Soraya Khashoggi egy vitathatatlanul szép nő volt a saját generációja idején és olyan nevekkel járt egy körökben, mint Elizabeth Taylor, vagy Frank Sinatra. Emellett néhány brit parlamenti személlyel és Warren Beattyval is gyengéd kapcsolatot ápolt. Végül egy Szaúd-Arábiai üzletemberhez, Adnan Khashoggihoz ment feleségül. Válási megállapodásukon 874 millió dollár állt, ami ma 2,2 milliárd dollárnak felelne meg.

 

A sztárvilág legdrágább válásai

 

Harold és Sue Ann Hamm: 1 milliárd dollár

 

Beléptünk a milliárdok territóriumába. Harold Hamm, az olajban és gázban utazó oklahomai üzletember egy 974,8 millió dolláros csekkel zárta le házasságát Ann Hammel. Minden más rendezéssel és birtokcserével együtt a teljes összeget 1 milliárd dollár köré becsülik. Ann Hamm nem váltotta be azonnal a csekket, hanem fellebbezett még több pénz reményében. A bíróság nem fogadta el a kérelmét.

hirdetes

 

Hihetetlen összegekbe kerültek a hírességek válásai

 

A legdrágább válásokat a következő oldalon találod, lapozz tovább!

Válás a sztárvilágban, hihetetlen összegek kerültek megosztásra

Steve és Elaine Wynn: 1 milliárd dollár

 

Steve és Elaine Wynn két kaszinós nagyágyú akik kétszer is elváltak egymástól, először 1986-ban, majd másodszor 2010-ben. A megállapodások pontos adatait nem hozták nyilvánosságra, de Elaine Wynn 1 milliárd dollárban részesedett. 2010-ben Steve azt állította egy interjúban, hogy ez volt minden idők egyik legdrágább válási megállapodása.

 

Ezek a sztárpárok vagyonokat költöttek, hogy elválhassanak

 

Bernie és Slavica Ecclestone: 1,2 milliárd dollár

 

2008-ban Bernie és Slavica Ecclestone családi vagyonát 2,4 milliárd dollárra becsülték, amikor Slavica beadta a válópert. Az egykori modell állítólag nagyjából 1,2 milliárdot kapott férjétől. 2014-ben kiderült, hogy Bernie 500 milliót kapott volt felesége vagyonkezelői alapjából, ami már 10 évvel válásuk előtt meg lett szervezve.

 

A világ legdrágább válásai a sztárvilágban

 

Rupert Murdoch és Anna Maria Torv: 1,7 milliárd dollár

hirdetes

 

Állítólag Rupert Murdoch második felesége, Anna Torv 1,7 milliárdot kapott a megállapodás alapján. Az összeg nagyrészt News Corporation részvényekben lett kifizetve. Rupert mindössze 17 nappal a válás után elvette feleségül Wendi Denget, akivel 14 évvel később váltak el, azonban egy sokkal kisebb összegű megállapodás alapján. 2016-ban aztán Jerry Hallal, egy egykori modellel kötött házasságot, aki sokáig Mick Jagger párja volt.

 

Sztárpárok, akiknek egy vagyonba került a válás

 

Alec és Jocelyn Wildenstein: 2,5 milliárd dollár

 

A New York-i elithez tartozó Jocelyn Wildensteinnak egy 2,5 milliárd dolláros megállapodást sikerült kicsikarnia Alec Wildenstein családi vagyonából 1999-es válásuk alkalmából. Ezen összeg mellé évente további 100 millió dollárt kapott 13 éven keresztül volt férjétől. Milliókat költött plasztikai műtétekre, arcának átformálódása miatt pedig a „Macskanő” becenevet kapta az emberektől.

 

Válások a sztárvilágban, ezek a legdrágábbak

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Felmenetel

A felmenetel a hajó szélirány felé történő irányváltoztatása. A felmenetel szélbeállásig tart. Tovább

Palstek

  Csathurok, az egyik leggyakoribb vitorláscsómó (névadója: Stekk Pál legendája). Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes