A világ legextrémebb golfpályája egy hegy tetején található

hirdetes

A világ legextrémebb golfpályája

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nem sok embernek sikerülhetett legyőzni ezt a hihetetlenül extrém golfpályát. Ugyanis aki győztesen jön le a  hegyről, ahol az elütő található, annak 224 millió forint üti a markát. Ezek után ki ne próbálná meg?

A legextrémebb golf pálya

Ha valaki Dél-Afrikában jár az Entabeni Vadrezervátumban és mellette a golf szerelmese, vétek lenne kihagynia ezt a felettébb furcsa tulajdonságokkal rendelkező golfpályát. A Legend Golf Safari Resort ugyanis ott van szinte a szomszédban.

 

A hatalmas golfpályán mindössze 19 lyuk található, amiket joggal nevezhetünk egyedülállónak, ugyanis minden egyes lyukat egy-egy híresség tervezett. Ezek közül a 19-ik lyuk a legkülönlegesebb, mert enyhén kifejezve onnan a legnehezebb betalálni a lyukba. Olyannyira nehéz, hogy akinek sikerül, az több mint 224 millió forintot, vagyis 1 millió dollárt kap kézhez. Ez azért nem rossz ajánlat!

 

A legextrémebb golf pálya

A 19-es lyuk így is nagy kihívás, de ha valaki tériszonyos, annak lehet, hogy jóval nagyobb lesz ez a próbatétel. Ugyanis az elütő a Hanglip hegy tetején található 434 méter magasan. Emiatt az elütőt csak helikopterrel lehet megközelíteni. A hegyről belátni a zöld, füves részt, viszont ahhoz, hogy a labda betaláljon a lyukba, a labdának több száz métert kell megtennie. Az elütéstől számítva a labda legalább fél percig nem ér földet.

 

A legextrémebb golf pálya

Erre a golfpályára nemcsak a „nehéz”, de az extrém szó is legalább annyira jól illik, mert még a legprofibb golfosokat is próbára teszi. Ha valaki egy kis izgalomra és kalandra vágyik, annak mindenféleképpen ajánlott, már csak a helikopteres út és a gyönyörű kilátás miatt is. Viszont aki komolyan gondolja, hogy kell neki az az 1 millió dollár, annak jól össze kell szednie a golftudását és persze nem árt egy kis szerencse se.

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
sport

Szótár

Siófok - BH Zrt.

Siófok BH Zrt. Vitorláskikötő bemutatása Siófokon a kihajózás jelentheti a legnagyobb... Tovább

Rund Um

Rund Um vitorlás verseny történet 1998 óta Rund Um élőben is nyomon követhető az... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes