Legjobb esküvőhelyszínek a Balatonnál: 6 filmbeillő, álomszerű esküvőhelyszín a Balaton mellett

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Legjobb esküvőhelyszínek a Balatonnál: 6 filmbeillő, álom esküvőhelyszín a Balatonon mellett

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Legjobb esküvőhelyszínek a Balatonnál: 6 filmbeillő, álom esküvőhelyszín a Balatonon mellett


2020/06/30
VN
Legjobb esküvőhelyszínek a Balatonnál: 6 filmbeillő, álom esküvőhelyszín a Balatonon mellett
6 Legjobb esküvőhelyszín a Balatonnál 2020

#4: Legjobb esküvőhelyszín a Balatonnál: Polányi Kálvária

Ha az előző balatoni esküvőhelyszínért odáig voltatok, akkor ez is tetszeni fog! Sokak szerint a Bakony legszebb falva, és Magyarország legszebb kálváriája, amivel én nem tudok nem egyet érteni. Magyarpolány egy kicsivel több, mint 1000 lelket számláló település a Polányi Hosszúhegy és a Kálvária-hegy közti völgyben, valamint azok lejtőin helyezkedik el. Igazán festői kis falvacska, különleges templommal a központban, amihez egy romantikus lépcső vezet fel, ugye te is szívesen lépkednél ezen úton az oltár felé?

 

#5: Legjobb esküvőhelyszín a Balatonnál: A Balaton közepe

Ha már csend, béke és nyugalom, akkor muszáj megemlítenem a háborítatlan Balaton közepét is! Hogy hogyan? Egy hajó fedélzetén! Annyi ilyet láttam már filmekben, utána jártam és a Balatonon is lehetséges egy hajó fedélzetén megtartani a szertartást, a nagy kékség közepén, ahol tényleg csak egy-egy cikázó hal, vagy a szellő halk nesze „zavarhat bele”a Nagy Napotokba. Ha igazi nagy Balaton rajongó vagy, akkor számodra azt hiszem, hogy ez a legtökéletesebb esküvői helyszín!

 

#6: Legjobb esküvőhelyszín a Balatonnál: Szigligeti vár

Tudom, tudom, már így is nagyon nehéz választani, de a festői környezetben található Balaton várát is muszáj számításba venni, ha esküvőhelyszínekről van szó a Balatonnál. A csodás Szigligeti vár ódon falai most estek át egy nagyszabású restauráción. A vár önmagában is nagyszerű esküvőhelyszín, de a pontot az i-re egyértelműen a lenyűgöző Balatoni panoráma teszi fel, amit szavakkal le sem lehet írni, ezért inkább az alábbi képgalériával szemléltetnénk. Ha valami különlegességre vágytok, akkor ezt a balatoni esküvőhelyszínt javaslom a leginkább, amihez hasonlót még egyetlen filmben sem láttam!

 

+Tipp balatoni esküvőhöz

Ha szerelembe estetek valamelyik balatoni esküvőhelyszínnel, és eldöntöttétek, hogy ott tartjátok a szertartást, akkor még ehhez egy nagyon jó helyszínt is tudok mutatni, ahol az esküvő utáni vacsorát, és a további részt tarthatjátok. Még egy tavalyi Esküvő Classic Magazint lapozgatva találtam meg a Kristály Hotelt, ami egy tökéletes esküvőhelyszín egy karnyújtásnyira a Balatontól, és egyben az összes fentebb felsorolt helytől. Kezdetben kicsit félve kértem árajánlatot, abban a tudatban, hogy egy újságban is szerepeltek, de meglepően jó árajánlatot adtak, azóta már többször egyedi kéréssel is fordultam hozzájuk, és ezekhez is rugalmasan álltak, tényleg csak ajánlani tudom, ide kattintva tekinthetitek meg az ajánlatukat: esküvőhelyszín Balaton


Balaton érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balatonboglár Hajóállomás

A kikötőt 1890-ben helyezték üzembe. Tájolása: NY. A személyhajók a kikötőmedence...

Látszólagos szél

Mozgó hajón a valódi szelet a menetszelünk élesebbé teszi, mozgó hajóra mindig a...

Elliott 6m

  Elliott 6m - Debütálás a Kieler Woche-n Az első nyolc hajót Kínában a...

Babázás

Babázás: Kötélvég összefonása.

Michael Maier

Michael Maier vitorlázó bemutatása Michael Maier cseh származású vitorlázó. Finn és...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.