A legszebb naplemente a világon

hirdetes

Szerinted is ez a valaha volt legszebb naplemente?

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szinte mindenki gyönyörködött benne, hiszen nincs olyan hely a világon, ahol ne lenne gyönyörű. Nemrég megjelent ez a felvétel, melyet úgy hirdettek, hogy ez a világ legszebb naplementéje. Te is így gondolod?

Ez lenne a legszebb naplemente?

Személy szerint Nekem is elég sok helyre sikerült már eljutnom a világban. Megcsodálhattam már északon és délen, tenger mellett és hegycsúcson is azt, hogy milyen gyönyörű is tud lenni egy naplemnte.Mindegyiknek megvan a maga bája, érdekessége.Északon azok az utánozhatatlan, éles fények adják a különlegességet. Délen, a szokatlan időpont és az élénk színek okozzák a visszadhatatlan élményt.

 

A hegycsúcs az egyik legérdekesebb. Ott, ahol lebukuk a nap, ahogyan a felhők is “játszanak”...Ott tényleg nincs két egyforma naplemente. A tengeren pedig ahogyan a vízen tükröződnek az utolsó napsugarak… Elképesztő, na!

hirdetes

 

Ezért is különleges most ez a felvétel, melyet a következő oldalon mutatunk be. Az amerikai Mike Olbinski készítette ezt a felvételt, mely valóban nagyon szép lett. A világsajtó azonnal ki is nevezte a legszebbnek. De vajon tényleg ez lenne a legcsodálatosabb naplemente a Földön? Döntsd el Te is!

 

Ez lenne a legszebb naplemente?

 

 

Forrás: Mike Olbinski

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 245

Átlagos értékelés: 4.8