Lemondott az MVSZ Elnöksége

hirdetes

Lemondott az MVSZ Elnöksége

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 A Magyar Vitorlás Szövetség elnöksége 2012.03.06-i ülésén megtárgyalta a magyar vitorlázás fejlesztése érdekében az elmúlt idõszakban kidolgozott és különbözõ szakmai fórumokon elõzõleg már bemutatott és vitorlázókkal, szakértõkkel egyeztetett Festetics György Programot. Egyetértett abban, hogy  a program helyes irányt szab a vitorlás sport jövõbeli fejlõdésének és lehetõséget nyújt a megújulásra azáltal, hogy a vitorlázás a jövõben sikeresen kapcsolódhat kormányzati és EU-s programokhoz.

 A program mielõbbi megindítását és a célok hatékony megvalósítását az elnök és az elnökség többsége szerint a jövõ évben esedékes tisztújítás elõre hozatalával is célszerű támogatni, ezért többen bejelentették lemondásukat, mellyel az elnökség működésképtelenné válik.

 

Az Alapszabály szerint az elnök 2012. április 25-re rendkívüli tisztújító közgyűlést hív össze. A jelenlegi elnökség munkáját április 24-ig folytatja.  

 
Straub Elek, a leköszönõ elnök megállapította, hogy a ciklus három évében az anyagi korlátok ellenére a vitorlázás fejlõdése folyamatos volt. Évrõl évre több vitorlázó, egyre több hajón, a Balatonon, más hazai tavakon és az Adrián részesévé válhatott ennek a gyönyörű sportnak. Megköszönte az elnökség tagjainak munkáját és kérte ,hogy a jövõben is támogassák a vitorlás sportot, a vitorlázókat. Végül sok sikert kívánt a Festetics Program megvalósításához az új, megválasztandó elnökségnek.
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Ballaszt

A ballaszt meghatározásád lásd a tőkesúly szótárszónál. Tovább

Legénybúcsú helyszín Budapest

Íme, egy méltán híres legénybúcsú helyszín Budapesten!. Természetesen a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.