Gondoltad volna? Londonban a kutyasétáltatás az egyik legkifizetődőbb állás

hirdetes

Londonban a kutyasétáltatás az egyik legkifizetődőbb munka

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Rengetegen utaznak külföldre a jobb megélhetés reményében, az egyik legnépszerűbb város London. Gondoltad volna, hogy az egyik legkifizetődőbb állás a kutyasétáltatás?

Londoni kutyasétáltatás

Rengetegen költöznek külföldre a jobb megélhetés reményében, ha nem is végleg, akkor ideiglenesen: van, aki takarítói állást vállal, van, aki bébiszitterkedik és van, aki kutyát sétáltat. Nos, Londonban úgy látszik, nagyon menő szakma a kutyasétáltatás, ugyanis a legújabb kutatások szerint akik ebben a szakmában utaznak, azok akár 6 ezer forintot is kereshetnek egy órányi kutyasétáltatással. Csak egy nullával több, mint egy átlagos órabér hazánkban. De ha valaki szereti az állatokat, akkor minden szempontból megéri.

Londoni kutyasétáltatás

Persze mindez jól hangzik, viszont a londoni kutyasétáltatóknak se hullik az ölébe minden, ugyanis a szakma legjobbjai van, hogy akár 13 kutyát is elvisznek sétálni egyszerre. Az nem kis felelősség, ráadásul nem biztos, hogy a legszófogadóbb jószágok. Bár ez a munka stresszmentesnek látszik, azért ha 13 kutya szanaszét rohangál a parkban, az nem éppen megnyugtató, sőt, lehet, még a napi betevő is ugrott. Ezért ebben a munkában olyan személyiségek érhetnek el nagy eredményeket, akik képesek falkavezérré válni, ha kell. A következő oldalon egy olyan történetet olvashattok, amit akár sikertörténetnek is lehet nevezni.

Londoni kutyasétáltatás

Luke Winchester már öt éve dolgozik kutyasétáltatóként. 20 éve költözött Londonba, de ebből 15 évet ingatlanügynökként dolgozott. Viszont egy nap rájött, hogy ugyanazt a pénzt, amiért annyit gürizik, sokkal könnyebben megkeresheti, ráadásul sokkal rövidebb idő alatt. Így nemcsak a fizetése lett több, hanem a szabadideje is. Ha az ember elég ügyes, akkor így akár havi egy millió forintnak megfelelő összeget is összegyűjthet havonta.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

Vendée Globe

Vendée Globe vitorlás verseny - Elméletben egyszerű Elméletben a Vendée Globe egy... Tovább

Balcsapás

Balcsapás: Egy vitorlás balcsapáson halad, amikor a szelet bal oldala felől kapja.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes