Tűzszenvedélye miatt hajléktalan ez a férfi

hirdetes

A tűz megszállottja

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ludvik Dolezalt a világ legmocskosabb embereként emlegetik, aminek az lehet az oka, hogy tűzimádata miatt állandóan kormos.

Ludvik Dolezal

Ludvik Dolezal szenvedélye miatt lett hajléktalan, ugyanis megszállottan imádja a tüzet. Olyannyira a tűz szerelmese, hogy mindenét, amije van, elégette – gyakorlatilag így lett hajléktalan. Egy nap felmondott a munkahelyén és azóta az összes holmija a tűz martaléka lett, kivéve egy rádió, ami gyakorlatilag az egyetlen tulajdona. Ha esetleg valami más tárggyal gazdagodik, az egész biztos, hogy azonnal repül a tűzbe. Viszont a férfi tűzszenvedélyének legalább van egy kis előnye is, mert hideg éjszakákon jól jöhet, ha van hol felmelegedni. Ludvik általában forró hamuban alszik.

 

Ludvik Dolezal

A férfi havonta kap egy kevéske segélyt, ami körülbelül 30 ezer forintnak felel meg. Viszont néha a helyiek is kisegítik étellel, vagy pénzzel. Ludviknak viszont már elterjedt a híre, ugyanis megkapta a világ legmocskosabb embere jelzőt. Valószínű, ezt annak köszönheti, hogy tetőtől talpig kormos.

 

Ludvik Dolezal

A bácsi igen érdekes és bizarr látványt nyújthat a városban, éppen ezért is van ekkora híre. Sokan jó szándékkal fordulnak felé és még elégetni való tárgyakat is adnak neki. Viszont az orvosok szerint a férfinak pszichiátriai problémái vannak, amikkel segítségre szorul.

Forrás: kisalfold.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Dörzsléc

A dörzsléc a hajó szélét védő szegély. Tovább

Elliott 6m

  Elliott 6m - Debütálás a Kieler Woche-n Az első nyolc hajót Kínában a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes