Tűzszenvedélye miatt hajléktalan ez a férfi

hirdetes

A tűz megszállottja

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ludvik Dolezalt a világ legmocskosabb embereként emlegetik, aminek az lehet az oka, hogy tűzimádata miatt állandóan kormos.

Ludvik Dolezal

Ludvik Dolezal szenvedélye miatt lett hajléktalan, ugyanis megszállottan imádja a tüzet. Olyannyira a tűz szerelmese, hogy mindenét, amije van, elégette – gyakorlatilag így lett hajléktalan. Egy nap felmondott a munkahelyén és azóta az összes holmija a tűz martaléka lett, kivéve egy rádió, ami gyakorlatilag az egyetlen tulajdona. Ha esetleg valami más tárggyal gazdagodik, az egész biztos, hogy azonnal repül a tűzbe. Viszont a férfi tűzszenvedélyének legalább van egy kis előnye is, mert hideg éjszakákon jól jöhet, ha van hol felmelegedni. Ludvik általában forró hamuban alszik.

 

Ludvik Dolezal

A férfi havonta kap egy kevéske segélyt, ami körülbelül 30 ezer forintnak felel meg. Viszont néha a helyiek is kisegítik étellel, vagy pénzzel. Ludviknak viszont már elterjedt a híre, ugyanis megkapta a világ legmocskosabb embere jelzőt. Valószínű, ezt annak köszönheti, hogy tetőtől talpig kormos.

 

Ludvik Dolezal

A bácsi igen érdekes és bizarr látványt nyújthat a városban, éppen ezért is van ekkora híre. Sokan jó szándékkal fordulnak felé és még elégetni való tárgyakat is adnak neki. Viszont az orvosok szerint a férfinak pszichiátriai problémái vannak, amikkel segítségre szorul.

Forrás: kisalfold.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balaton 295

A Balaton 295 vitorlás hajó bemutatása: A Balaton 295 a közkedvelt és sikeres Balaton... Tovább

Árkádia Hotel Kikötő

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az Árkádia Hotel kikötője.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 223

Átlagos értékelés: 5.0

utazás