Design hotel Koppenhága - exkluzív Égbolt bár a luxus hotel legfelső szintjén

hirdetes

Design hotel Koppenhága

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Skandinávia legnagyobb szállodája épült a tavalyi évben Koppenhágában, amely egy újabb lökést adhat a dán főváros gyorsan fejlődő szállodaiparának.

Hotel Koppenhága

Dániában fejlődik a szállodaipar


A Bella Sky Comwell két látványos felhőkarcolóból áll, mindegyik 23 emelet magas, és 814 szobával várja vendégeit, csodás kilátással a városra.
A hotel Koppenhága zöld övezetében, az Ørestaden negyedben található, nyolc kilométerre a városközponttól, a megcélzott vendégkörbe mind az üzleti, mind pedig a feltöltődni vágyó szállóvendégek is beletartoznak.

A hotel egy exkluzív a 23., legfelső emeleten kialakított Égbolt bárral is dicsekedhet, valamint további bárok és 850 négyzetméteres spa és fitness terület is kialakításra került a vendégek kényeztetésére.

hirdetes
A szobák berendezése egyértelműen a skandináv stílust követi, a design hotel külső megjelenése azonban már sokkal hivalkodóbb – a két egymással ellentétes irányba néző torony üvegszilánkokba burkolva igencsak lélegzetállító benyomást kelt.

Hotel Koppenhága

A Bella Sky Comwell egyedi kialakítása, építészeti megoldásai, amely az épületet egy táncoló párhoz teszi hasonlatossá, nem csak esztétikai célokat szolgálnak – ezáltal válik lehetővé ugyanis, hogy minden vendég csodás kilátásban részesülhessen, ugyanakkor az épület formája szigetelést segítő funkciókat is betölt.

hirdetes

A hotelben Európában elsőként kialakításra került egy kizárólag női emelet, ahol minden szoba, kiegészítő, illetve szolgáltatás kimondottan a női vendégek kényeztetését szolgálja.
Koppenhága szállodaipara hatalmas fejlődésen megy keresztül mostanában, 2012-re a dán fővárosban a tervek szerint 57%-kal több szállodai szoba lesz, mint 2001-ben – ennek lekötését új, olcsó repülőgépjáratokkal és erőteljes marketing kampányokkal kívánják elérni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Alsóörs - Balatoni Hajózás Zrt. (Hajóállomás-BH)

 A Balatoni Hajózási Részvénytársaság kikötője a Balaton keleti medencéjének... Tovább

Dobókörte

Dobókörte: fából vagy kötélbõl készült kolonc, segítségével könnyebb, pontosabb a dobás Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 113

Átlagos értékelés: 4.9

hangszer