A legexkluzívabb luxushajó: a Dom Pérignon

hirdetes

Luxus lakóhajó Németországban: Dom Pérignon

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Júliusban és augusztusban egy különleges luxus lakóhajó indul útra Németországban, a Dom Pérignon. Egy kényelmes sétahajó pezsgőzéssel párosítva.

Luxus lakóhajó

Augusztusban és júliusban különleges luxus lakóhajó közlekedik Berlinben, Hamburgban és Düsseldorfban Dom Pérignon Champagner címmel. Pezsgőt inni és egész nap hajókázni, nincs is ennél jobb. Már a pezsgőre utaló név is azt sugallja, hogy ez nem egy egyszerű sétahajózás lesz. Viszont az árak sem olcsók, ugyanis egyetlen nap 10 ezer euróba kerül ezen a luxushajón. Maximum egy hetet lehet a fedélzeten tölteni, az pedig 40 ezer euró. A hajó összesen 75 vendég befogadására alkalmas, de ezen lívül még ott alvásra is van lehetőség. De ha már a kényelemnél tartunk, a hajóról nem hiányozhat a kiszolgáló személyzet se, csakúgy, mint a Dj.

Luxus lakóhajó

Az egyébként szokatlan luxushajó kinézetét Katrin Voigt belsőépítésznek és Stefan Hiibbe mérnöknek köszönhetik. A fával egyáltalán nem spóroltak, amitől a hajónak nagyon barátságos hangulata van. Ezen kívül nagyon sok az üvegablak, ami szintén a hajó barátságos kisugárzását erősíti, főleg így nyáron, amikor hét ágra süt a nap és senki se szeretne egész nap a sötétben üldögélni. Kívülről nézve is szemet gyönyörködtető látvány, belül pedig maga a csoda.

 

A hajó ideális legénybúcsúk, lánybúcsúk, céges bulik megszervezésére, vagy akár egy romantikus hétvégére.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó

Szótár

Ballaszt

A ballaszt meghatározásád lásd a tőkesúly szótárszónál. Tovább

Gleitolás

A gleitolás a siklás; erős szélben a könnyű hajók a vízből szinte kiemelkedve siklanak. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes