Eladó egy luxustanya 69 millióért az Alföld közepén!

hirdetes

Luxustanya eladó 69 millióért az Alföld közepén!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Olvashattunk már különleges, természetes környezetben kialakított luxusingatlanokról. Nos, ez se sokban különbözik tőlük, csak éppen Magyarországon található, pontosabban az Alföldön.

Luxustanya

Tanya 69 millióért, méghozzá nem külföldön és nem a világ másik felén, hanem Magyarországon, pontosabban Kerekegyházán. De mi kerülhet egy tanyán 69 millióba? Ha valaki szereti a természetet és az állatokat, annak már megéri, mert a tanya szinte egybeolvad a természettel, az erdőkkel, sőt, a vadon élő állatoknak is szabad bejárásuk van, ami azt jelenti, hogy a leendő szerencsés tulajdonos találkozhat őzekkel, fekete gólyákkal, baglyokkal és lehetne még sorolni. A tanyához egy hat hektáros erdő tartozik, ami szerintem ebben az agyonzsúfolt világban nem kis luxus. A tanya az Alföld közepén van, mellette egy 15 hektáros tó, melyben koi ponty és aranyhaltermelés folyik. Úgyhogy lehet hármat kívánni:) Az erdő és a tó még csak a kezdet, ennél sokkal többet rejt magában ez az ingatlan, habár ez már így is elég sok, hisz ki ne akarna egy saját tavat, ahol akkor horgászhat, amikor kedve van? Ráadásul még csak nem is kell messzire menni. De most nézzük, mi minden tartozik még ehhez a luxushoz.

 

Ha itt ilyen a naplmente, akkor meg van véve;)

Naplemente

Forrás

Luxustanya

A tanyához tartozik egy istálló, amiben nyolc ló is elfér, meg egy borospince, egy négy férőhelyes kocsibeálló és egy cselédház, ami jól fel van szerelve. A legelőn van egy kialakítható leszállópálya is kisebb gépeknek. Mint írtam, a birtok teljesen egybe van olvadva a természettel, de ez nem azt jelenti, hogy bárki beteheti ide a lábát, mert körbe van kerítve. Itt van egy kis ízelítő:

 

A fürdőszoba:

A borospince:

A terasz:

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Reffelés

A reffelés a nagyvitorla felületének csökkentése erős szélben. Ha akkora szél fúj, hogy azt... Tovább

Barográf

Barográf: A légnyomás értékeit, változásait folyamatosan feljegyző barométer. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 250

Átlagos értékelés: 5.0

érdekességek