Luxus yachtokkal érkeznek a szuper gazdagok - nyári olimpia 2012 London

hirdetes

Luxus yachtok lepték el Anglia vizeit az olimpia alkalmából

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A legdrágább luxus yachtok szelik az angol vizeket, hogy gazdáik a 2012-es nyári olimpiát a legexkluzívabb körülmények között kísérhessék figyelemmel.

Ilona - luxus yacht

A kelet-londoni South Quay luxus kikötőt ellepték a leggazdagabbak yachtjai. Márpedig a kikötőhasználat igen borsos árat kóstál naponta - akár 9000 Fontba is kerülhet, ez megközelítőleg egy átlagos londoni állampolgár éves fizetésének egyharmada. De az igazi tumultus még várat magára, sok hajó érkezik még a Temzén.

 

 

 

 

Luxus yacht áradat a nyári olimpia alkalmából - Olimpia London 2012


A Dollar Bay kb. 30 perces sétára van az Olimpiai Stadiontól - a Microsoft alapítójának, Paul Allen-nek is itt ringatózik Octopus nevű yachtja, amely híres két helikopteres leszállópályájáról, illetve olyan további extrákkal dicsekedhet, mint a 10 fős legénység, két úszómedence, és számos egyéb luxus kiegészítő és felszerelés, amelyek a 200 milliós vételár kötelező velejárói. Allen a Forbes szerint a világ 48. leggazdagabb embere, közelítőleg 14,2 milliárd dolláros vagyonával, yachtja az Octopus pedig a 12. legnagyobb yacht a világon.

hirdetes
Marcel Boekhoorn a holland milliárdos, aki a Monaco-i Grand Prix gyakori vendége, 52 méter hosszú Deniki-jével ugyancsak behajózott már a kikötőbe, hogy az olimpiai játékokat ne egy unalmas luxus hotel lakosztály vendégeként, hanem otthoni luxus körülmények között élvezhesse. Frank Lowry 74 méter hosszú, Ilona nevű luxus yachtja éppen a Deniki-vel szemben ringatózik.
hirdetes
A hipergazdagok és luxus yachtjaik áradata talán egy időre elfeledteti azt a tényt, hogy Nagy  Britanniában is tombol a gazdasági válság.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Észak Dunántúli Elektromos Vitorlázó Sportklub, Balatonalmádi

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az  Észak Dunántúli... Tovább

Sloop vitorlázat

A legelterjedtebb egyárbocos vitorlázat: nagyvitorla (gross) és orrvitorla (fock). Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 236

Átlagos értékelés: 4.8