Mesés luxuslakosztályok gyerekeknek egy tehetséges tervezőtől

hirdetes

Luxuslakosztályok gyerekeknek egy tehetséges tervezőtől

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha egy szülő teheti, bármit megad a gyerekének, hogy boldognak lássa. Most lenyűgöző luxuslakosztályokat láthattok gyerekeknek egy tehetséges tervezőtől.

Luxuslakosztály

Gondolkoztatok már azon, hogy milyen lenne, ha egy milliomos családba születtek, ahol mindenre van pénz? Olvashattatok már luxusvillákról, amiket a legdrágább bútorokkal rendeztek be és amiken a tervezők a legjobb minőségű alapanyagokból dolgoztak. Aki megteheti, az a gyerekének is mindenből a legjobbat akarja, így olyan belső építészeket keresnek meg, akik milliókért tervezik meg a gyerekek szobáit. Dahlia Mahmood belsőépítész kifejezetten erre a területre szakosodott, vagyis milliárdosok csemetéinek tervez luxusszobákat nem akármennyi összegért.

Luxuslakosztály

A luxus gyerekszobák tervezése nagyon is kifizetődő vállalkozás, ugyanis ahogy a gyerekek cseperednek, folyamatosan változik az ízlésük. Ez történt akkor, amikor Mahmood egy 2 éves kislánynak tervezett szobát 200 ezer dollárért, ami 54 millió forint. Viszont két év elteltével, amikor a kislány 4 éves lett, a szülők újra hívták a tervezőt, mert a kislánynak más lett az ízlése.

Luxuslakosztály

A legnépszerűbb luxusszobák a tengeralattjárós, vagy a repülős szobák, kislányoknak tervezett szobák közül pedig természetesen a hercegnős. A designer Walt Disneyhez hasonlítja magát, hisz ő is képes volt olyan dolgokat alkotni, amit a gyerekek a világ minden pontján a mai napig imádnak. És ha ő képes rá, akkor más miért ne? Az kétségtelen, hogy vannak született tehetségek és ha valakiben meg van ez a szikra, azt ki kell használni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Nautic 330 Club vitorlás hajó

A Nautic 330-as 2005-ben megjelent, még inkább családközpontú koncepciója. A hajótest 15... Tovább

Svert

Jolle típusú vitorlások leengedhető "uszonya", amely az oldalsodródást... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 247

Átlagos értékelés: 4.9

érdekességek