Ma már végre kiderül

hirdetes

Ma eldől a magyarok sorsa

BD
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Már csak egyetlen egy csapat veszélyeztetheti Magyarországot a legjobb harmadikok listáján, szóval ma még összeszorított fogakkal várjuk az eredményt.

Közel az EB

A spanyolok tegnap hozták a kötelezőt, és megverték az Ukránokat, szóval ők már nem fenyegetnek azzal, hogy elveszik a helyünket. Viszont ma még lesz három meccs: Törökország-Izland, Hollandia-Csehország, Lettország-Kazahsztán. Izland és Csehország már kint vannak, szóval nekik már nincs tét, Törökország és Hollandia még lehet harmadik, csoportutolsó pedig Lettország vagy Kazahsztán.

 

 

Szóval itt jön a nehézség, mert ahhoz, hogy mi azonnal kijussunk, az kell, hogy Kazahsztán ne verje meg Lettországot.Esetleg ha ez fordítva történik, mármint, hogy Kazahsztán megveri Lettországot, akkor sincs még minden veszve. Mert akkor meg az kell, hogy a Törökök ne győzzenek.

hirdetes

 

Viszont ha győznek a Kazahkok és a Törökök is, akkor a Törökök jutnak ki a legjobb csoportharmadikként.

Közel az EB

Persze van esély még ha a Kazahkok és a Török is győznek és kijutnak a legjobb harmadikként, akkor mi pótselejtezőre kerülünk. Onnan is van még esély, de nagy valószínűséggel a Svédeket kapnánk. Szóval ma drukkolnunk kell a Letteknek, és a Törököknek is. Kicsit komplikált a módja annak, hogy kijussunk, de nagyon remélem (és szerintem velem együtt többen is), hogy végre sikerül.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 247

Átlagos értékelés: 4.7

sport