A világ legnagyobb nyitott fedelű luxusjachtja: Mangusta 165

hirdetes

Mangusta 165 - A világ legnagyobb nyitott fedelű jachtja

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Mangusta165 a világ legnagyobb nyitot fedelű luxusjachtja. De nemcsak ez az egy tulajdonsága lenyűgöző, hanem a belső berendezése is bámulatos. Kényelmes lehet ezen a hajón utazni!

Luxusjacht

A Mangusta jó hírnevét a luxus jachtoknak köszönheti. A cég egyik legsikeresebb gyártmánya a Mangusta 165, ami már megjárta tulajdonosával a Földközi-tengert. A hajó megjelent az Egyesült Államokban a Fort Lauderdale Boat Showon és végül is ez keltette fel a jól megérdemelt figyelmet erre a hatalmas luxusjachtra. Jelenleg ez a szuper jacht a legnagyobb nyitott fedelű luxusjacht a világon, ahol bőségesen akad hely a vendégeknek. A hajó külseje elég látványos és magáért beszél. Itt biztos nem panaszkodhatnak a vendégek a friss levegő hiányra, ha esetleg több napot szeretnének itt eltölteni.

Luxusjacht

A hajó teljesen alkalmas rá, hogy a vendégek több napon keresztül is élvezhessék a benne való utazást. Az egy dolog, hogy nagyon sok rajta a nyitott tér, de a kabinokban se panaszkodhatnak túlzsúfoltságra és szűkös helyre az ott alvók. A hajóban összesen öt kabin található, amik nem mellesleg nem kicsik, hanem olyan méretekkel büszkélkedhetnek, mint egy nagy és elegáns lakás szobái. A hálószobákhoz - amik elég nagy térrel rendelkeznek és persze a stílus is kifogástalan – saját fürdőszoba is jár.

Luxusjacht

A hajó belső terére jellemző a fapadló és a fabútorok, de persze emellett nem marad el az elegáns kivitelezés. Viszont nemcsak a vendégek részesülhetnek ebben a luxusban, hanem a pilóta és a legénység is teljes kényelemben vezethetik és tarthatják karban a hajót.

Luxusjacht

A pilótaház is teljesen önellátó, ami azt jelenti, hogy nem kell túl messzire mennie a konyháig, a fürdőig és  hálóig. Nem lehet rossz dolga annak a kapitánynak, aki arra vállalkozik, hogy a világ legnagyobb nyitott fedelű luxusjachtját vezesse a tengeren.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Esküvőhelyszín Budapest

A nagy napra megtalálni a megfelelő helyszínt nem egyszerű, hiszen rengeteg szempontot... Tovább

Spinakker

Spinakker - Hátszélvitorla, az orrvitorlák egy speciális fajtája, könnyû/közepes szélre... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 107

Átlagos értékelés: 4.9

hajó