Mediterrán stílusú luxusvilla a 12. kerületben eladó

hirdetes

Mediterrán stílusú luxusvilla eladó a 12. kerületben

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 12. kerület Budapest egyik legelőkelőbb része. Most eladásra kínáltak 690 millió forintért egy elegáns, mediterrán stílusú luxusvillát.

Mediterrán stílusú luxusvilla

Eladó egy mesés ingatlan 690 millió forintért Budapest egyik leggyönyörűbb részén, a 12. kerületben. Az Ördögorom természetvédelmi terület szomszédságában található, fölötte egy erdő borította hegycsúcs. A teraszosan kialakított, mediterrán hangulatú kert, ami nem mellesleg 4000 négyzetméter, ráadásul úgy lett kialakítva, hogy az utcáról egyáltalán nem lehet belátni, mert 2,5 méterrel helyezkedik el az utcaszint felett. Viszont nemcsak a kert épült mediterrán stílusban, hanem maga a villa is, ami vastag falakkal rendelkezik, így véd az időjárás viszontagságaival szemben. A ház bővelkedik mészkőből faragott díszítő elemekkel és oszlopokkal. A kerthez visszatérve, tele van keskeny ösvényekkel, emellett találunk benne egy medencét, ami szerintem egy luxusvilla alaptartozéka, de nem hiányozhat onnan a rózsa- és szőlőlugas és a sziklakert se. Aki szereti a természetet, annak ez a hely maga a paradicsom.

Mediterrán stílusú luxusvilla

A villa két részből áll, egy kisebb és egy nagyobb házból. Emellett rendelkezik egy hatalmas pincével, ami nemcsak bortárolásra alkalmas, hanem egy közösségi tér is, ahova összejöhetnek a rokonok bort kóstolgatni. Az egyik legkülönlegesebb tartozéka a toronyszoba. A villának több terasza van, melyek közül a legnagyobb 151 négyzetméteres. A belső tér kialakításánál nagy szerepet kapott a mészkő és a kerámia, aminek köszönhetően a villának van egy sajátos kisugárzása. A színek és ezek az alkotóelemek olyan melegséggel töltik fel a belső teret, aminek köszönhetően a helyiségeknek kifejezetten barátságos hangulata van, mégis rendelkezik azzal az eleganciával, ami általában a luxusvillákra jellemző.

 

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 222

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív