Hivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezon

hirdetes

Megkezdődött a balatoni hajózási szezon

Rédei Csilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Befutott az első hajó Balatonfüredre. Az idén a siófoki és tihanyi kikötőt újítják fel, és két gyorshajót állítanak szolgálatba a Balatonon. Hivatalosan is megkezdődött a 167. hajózási szezon.

Hivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezon

 

 

 

 

2013-as szezon

 

A 167. balatoni hajózási szezont idén is hagyományosan az első hajó Balatonfüredre való érkezése nyitjotta meg.  A Szigliget futott be Siófokról. Szigliget vára díszlövéssel köszöntötte az eseményt.

 

Balatoni szezon megnyitó

 

Tervek az idei évre


A siófoki kikötő keleti részében 200 méteren új mólót építenek, valamint három félkör alakú pihenőhelyet létesítenek. Tihanyban az idén teljesen megújul az úgynevezett öregkikötő, új díszkivilágítást, közműveket és burkolatot kap, a két települést és Balatonfüredet pedig két 25 személyes gyorshajó köti össze. Ezek a beruházások összesen mintegy háromszázmillió forintba kerülnek. Ha a két új hajó népszerű lesz, a Balaton más részein is használják majd őket.

hirdetes

 

Balaton

 

 

Nem lesz áremelés

 

A balatoni hajók április végégéig péntektől vasárnapig közlekednek, hét közben a nagyobb kikötőkben sétahajók várják az utasokat, május elsejétől pedig megindul a menetrend szerinti hajózás. A januári nyolcszázalékos után nem tervez újabb áremelést a Magyar Hajózási Zrt.

hirdetes

 

Balatoni naplemente

 

A balatonfüredi polgármester örült annak, hogy magas a tó vízszintje, és reméli, hogy a szezont a 110 centiméteres legmagasabb szabályozási szinttel kezdhetik.

 

Badacsony

 

Balatoni hajókirándulás

 

 

 

 

Hivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezonHivatalosan is megkezdődött a 167. balatoni hajózási szezon
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatongyörök Horgász Egyesület

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Horgász Egyesület... Tovább

Révfülöp Üdülőszálló Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található az Üdülőszálló... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 197

Átlagos értékelés: 4.7

utazás