A világ legmenőbb irodái, ahol bárki szívesen dolgozna.

hirdetes

Íme a világ legmenőbb irodái

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Van, akinek nem való az irodai munka, el sem tudja képzelni, hogy egész nap egy asztalnál ülve verje a billentyűzetet. Vajon ugyanígy gondolná, ha ezekben az irodákban kellene végeznie a feladatait? Íme a világ legmenőbb irodái, ahol bármikor munkába állnánk.

A világ legjobb irodái

Google

 

A Google irodáit senkinek sem kell bemutatni, az egész világon híresek technikai felszereltségükről, és arról a számunkra talán elképzelhetetlen luxusról és kényelemről, amit a dolgozók számára biztosítanak. Természetesen csak a legjobbak közül a legeslegjobbak kerülhetnek be a céghez, mind értjük, miért. A színes, olykor meseszerű kialakítás legkevésbé sem tükrözi a szokásos irodai berendezést, a formákkal és árnyalatokkal inkább az alkalmazottak kreativitását igyekeznek növelni. A Google horribilis összegeket költ el annak érdekében, hogy dolgozók legkevésbé se érezzék úgy, hogy egy irodában ülnek, valljuk be, nagy sikerrel. Nem véletlenül tartják a Google-t a világ egyik legjobb munkahelyének...

hirdetes

 

Elképesztő irodák, ahol bármikor munkába állnánk

 

Selgas Cano Architecture Office

 

A Selgas Cano Architecture Office Madridban, Spanyolországban található. A fák között, nyugodt, kellemes környezetben fekszik. Kár lett volna a kilátásért, ha az alkalmazottak nem csodálhatnák azt meg bármikor, de szerencsére van rá lehetőségük. A földbe süllyesztett irodából ugyanis az üvegfalaknak köszönhetően bármikor elmerülhetnek a természet csodáiban, és a kilátásban. 

 

hirdetes

Hihetetlen kialakítású irodák a világ minden tájáról

 

Airbnb

 

Az Airbnb-nél dolgozók sem igen panaszkodhatnak. A San Fransisco-ban található irodákban például ilyen kellemes, pihentető környezetben végezhetik a munkájukat az alkalmazottak. A kialakítás hajaz a Google által is kedvelt megoldásokra. Természetesen számos hangulatos kis tárgyaló helyiség, közösségi terek, étterem és kávézó is található az épületben, külön szobát alakítottak ki arra is, ha valaki el szeretne vonulni egy fontos telefonhívás miatt. Egyébként a szokásos, hagyományos iroda kialakításáról sem feledkeztek meg, így annak sem kell kétségbeesnie, aki valami autentikusra vágyik.

 

Irodák, ahol bármikor szívesen munkába állnánk

 

Lapozz tovább a következő oldalra még több menő irodáért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes