A világ legmenőbb irodái, ahol bárki szívesen dolgozna.

hirdetes

Íme a világ legmenőbb irodái

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Van, akinek nem való az irodai munka, el sem tudja képzelni, hogy egész nap egy asztalnál ülve verje a billentyűzetet. Vajon ugyanígy gondolná, ha ezekben az irodákban kellene végeznie a feladatait? Íme a világ legmenőbb irodái, ahol bármikor munkába állnánk.

A világ legjobb irodái

Google

 

A Google irodáit senkinek sem kell bemutatni, az egész világon híresek technikai felszereltségükről, és arról a számunkra talán elképzelhetetlen luxusról és kényelemről, amit a dolgozók számára biztosítanak. Természetesen csak a legjobbak közül a legeslegjobbak kerülhetnek be a céghez, mind értjük, miért. A színes, olykor meseszerű kialakítás legkevésbé sem tükrözi a szokásos irodai berendezést, a formákkal és árnyalatokkal inkább az alkalmazottak kreativitását igyekeznek növelni. A Google horribilis összegeket költ el annak érdekében, hogy dolgozók legkevésbé se érezzék úgy, hogy egy irodában ülnek, valljuk be, nagy sikerrel. Nem véletlenül tartják a Google-t a világ egyik legjobb munkahelyének...

 

Elképesztő irodák, ahol bármikor munkába állnánk

 

Selgas Cano Architecture Office

 

A Selgas Cano Architecture Office Madridban, Spanyolországban található. A fák között, nyugodt, kellemes környezetben fekszik. Kár lett volna a kilátásért, ha az alkalmazottak nem csodálhatnák azt meg bármikor, de szerencsére van rá lehetőségük. A földbe süllyesztett irodából ugyanis az üvegfalaknak köszönhetően bármikor elmerülhetnek a természet csodáiban, és a kilátásban. 

hirdetes

 

Hihetetlen kialakítású irodák a világ minden tájáról

 

Airbnb

 

Az Airbnb-nél dolgozók sem igen panaszkodhatnak. A San Fransisco-ban található irodákban például ilyen kellemes, pihentető környezetben végezhetik a munkájukat az alkalmazottak. A kialakítás hajaz a Google által is kedvelt megoldásokra. Természetesen számos hangulatos kis tárgyaló helyiség, közösségi terek, étterem és kávézó is található az épületben, külön szobát alakítottak ki arra is, ha valaki el szeretne vonulni egy fontos telefonhívás miatt. Egyébként a szokásos, hagyományos iroda kialakításáról sem feledkeztek meg, így annak sem kell kétségbeesnie, aki valami autentikusra vágyik.

 

Irodák, ahol bármikor szívesen munkába állnánk

 

Lapozz tovább a következő oldalra még több menő irodáért!

A világ legjobb irodái

DTAC HQ

 

A DTAC bangkoki irodájában is tudják jól, hogy mitől döglik a légy, hogy hogyan maximalizálható a kreativitás, és hogyan inspirálhatóak az alkalmazottak. A csupa fa amfiteátrum a telekommunikációs vállalat lelke, de ez nem minden. Fedett futópálya, lenyűgöző tetőterasz, és számos pingpong asztal is található a monumentális épületben. A legnagyobb elmék is igénylik olykor a kikapcsolódást, miért ne tudnák le ekkor a napi edzést is?

hirdetes

 

Menő irodák, ahol nem is munka a munka

 

Hootsuite

 

Úgy látszik, az asztalitenisz kiváló hatással lehet a teljesítőképességre és az agyra, ezért a Hootsuite kanadai irodájában is elhelyeztek néhány pingpong asztalt. A kanadai irodákra egyébként is jellemzőek az óriási, egyterű helyiségek. Itt sem feledkeztek meg a közös terekről, hogy a szüneteket maximális kényelemben tölthessék el a dolgozók, de egy könyvtár is rendelkezésükre áll, ahol bármikor elmélyülhetnek gondolataikban.

 

Hihetetlen irodák, amikben tényleg dolgoznak alkalmazottak

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Születésnapi buli helyszín Budapest

Igényes, elegáns, exkluzív születésnapi buli helyszín Budapesten? Megtaláltad! A... Tovább

Bum

A bum meghatározását lásd a nagyvitorlarúd szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 109

Átlagos értékelés: 5.0