Durva! 7 éven keresztül 6000 mérges pókkal éltek együtt

hirdetes

6000 mérges pókkal éltek együtt 7 éven keresztül

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Éveken keresztül 6000 mérges pókkal élt együtt egy amerikai család. Ha tudják, mennyi van belőlük, biztos azonnal menekültek volna onnan, nem 7 év múlva költöznek ki abból a házból!

Pók

Egy amerikai család 6000 mérges pókkal osztozott az otthonán éveken keresztül. Persze amikor 2007-ben átvették a házat, jól körül néztek és gyanúsnak is találták azt, hogy a pince és a padlás tele van óriási pókhálókkal, de akkor úgy gondolták, hogy ez csak az előző tulajdonos hanyagsága és csak ki kell takarítani a házat. Miután beköltöztek, kezdték sejteni, hogy nem lesz egyszerű dolguk, ugyanis az még hagyján, hogy az egész házat ellepték az ízeltlábúak, de kiderült, hogy ezek a pókok nem a legártalmatlanabb fajtából valók.

 

A barna remetepók csípése nemcsak fájdalmas, de olyan tüneteket is okozhat, mint a viszketés, rossz közérzet, duzzanat, de súlyosabb esetben szívelégtelenséget. Legszélsőségesebb esetben a csípés halálos is lehet.

Pók

Pók

Egyre több pók jelent meg a házban, a kandallóban, a mennyezeten, a hálószobákban, sőt, még a zuhanyzóban is. Viszont a család nem hagyta magát kitúrni az otthonából és mindenféle csapdával, meg rovarirtóval próbálkoztak, hogy elűzzék a házukból a mérges pókokat. De akkor még nem tudták, hogy mennyien vannak, mert akkor valószínű, már a beköltözés után menekültek volna onnan.

 

Végül a pókok győztek, mert a család kiköltözött onnan a gyerekek egészségét féltve. A szakemberek megállapították, hogy körülbelül 4000-6000 pók élt a házban. A házat szulfuril fluorid gázzal töltötték fel, ami átitatja a falakat és elpusztítja a tojásokat is. A család pert indított az előző tulajdonos és a biztosítótársaságok ellen.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

reffelés

A hajó folyamatosan jobban dől az optimális szögnél, célszerű reffelni azaz a... Tovább

Karé Réka

Karé Réka életrajz   Mikor és hol születtél? 1988. 05. 06.,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 164

Átlagos értékelés: 4.9