Ezeket a mesés eljegyzési fotókat neked is látnod kell!

hirdetes

Mesébe illő eljegyzési fotók készültek erről a párról, miután kimerészkedtek a hidegbe

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A romantikus gondolkodású párok általában valamilyen felejthetetlen helyen szeretnék elkészíteni eljegyzési fényképeiket. Ilyesmi lehet például első randevújuk helyszíne, egy vízparti naplemente, vagy az otthonuk közelében található legszebb erdő.

Ezeket a mesés eljegyzési fotókat neked is látnod kell!

Valamilyen hasonló gondolat ejtette rabul Morgan Daye-t és Josh Morrist is, amikor úgy döntöttek, hogy ők márpedig a Bald River Falls vízesés mellett szeretnék elkészíteni ezeket az emlékezetes képeket. A Tennessee-i párosnál már rég óta tervben voltak ezek a képek.

 

„Josh és Morgan az első pillanattól kezdve a hegyekben, a vízesés közelében szertettek volna fényképezkedni. A környék gyönyörű és tökéletesen ábrázolja mindazt, ami összehozta őket: a természet és a túrázás iránti érdeklődésük. Csak éppen [Morgan] valamivel csillogóbbá akarta tenni az egészet” mesélte Kellie Elmore, a pár fényképésze.

hirdetes

 

 

A környék, különösen a vízesés minden évszakban gyönyörű látványt nyújt, de arra még a páros sem számított, hogy milyen fagyos látvány fogadja majd őket itt a tél kellős közepén. A -3°C-ban megfagyott vízesés ugyanis teljesen szilárddá dermedt. A szerelmesek csak néhány nappal a fényképezés előtt tudták meg, hogy mi vár majd rájuk.

 

Ezeket a mesés eljegyzési fotókat neked is látnod kell!

A képek különösen jól sikerültek, de a látszólag veszélyes (és kétségtelenül dermesztő) körülmények ellenére mindenki épségben tért haza a fényképezkedésről. Kellie szerint aznap már többen is jártak a jégen (ezt a fényképész vőlegénye és fia is megerősítették), ezért a pár nyugodt szívvel léphetett a befagyott vízfelületre.

hirdetes

 

 

Végül minden tényező tökéletesen összejött, a végeredmények pedig magukért beszélnek. Kellie sosem álmodott volna arról, hogy képei ennyire felkapottá válnak majd, de természetesen nagyon örül, hogy munkájáról rengeteg nagyobb webhely is beszámolt, és hogy az olvasók visszajelzései mind pozitívak.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat

Szótár

Gross

A gross (ejtsd: grósz) a nagyvitorla. Tovább

Russel Coutts

 Russel Coutts Russel Coutts Új Zélandon, Wellingtonban született 1962. március... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes