100 millió dollárért akarják eladni Michael Jackson egykori mesebirtokát, a Neverlandot

hirdetes

100 millió dollárért kínálják Michael Jackson mesebirtokát

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Michael Jackson, az egykori világsztár 15 évig élt ezen a birtokon vidámparki játékok és egzotikus állatok között. Azóta ezek eltűntek, de a luxus megmaradt. 2008 óta próbálják eladni sikertelenül.

Michael Jackson

Ha máshonnan nem is, a South Parkból biztos beugrik az az óriási birtok, ahova a Michael Jackson egy külön mesevilágot építetett magának: van benne vidámpark, állatkert, egy kis, kerek tavacska és még egy kisvasút is. Ez a birtok nem is akárhanyadik helyen szerepelt az énekes életében, sőt, akár azt is mondhatjuk, hogy a világsztár jelentős időt töltött ezen a mesebirtokon. 1987-ben vásárolta meg az akkor még üres ingatlant és boldogan élt itt addig, ameddig 2008-ban nem kényszerült rá anyagi problémák miatt, hogy eladják. Akkor megpróbálták eladni, de azóta se sikerült megszabadulni tőle.

Michael Jackson

Igaz, ma már nem sok minden maradt a 2700 hektáros birtokon, de azért azt se lehet mondani, hogy teljesen lepusztult, mert folyamatosan tartanak a felújítási munkálatok. Bár az állatok már nincsenek ott, se a vidámpark, de ennek ellenérre mégis luxuskörülmények uralkodnak: vannak vendégházak, tavacskák, teniszpálya, privát mozi és egy színpad, ami meglehetősen jól fel van szerelve. Sőt, még van egy medence is.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Rék

Rék: Az árbóc hátradőlésének mértéke. Tovább

Randihely

Egy tökéletes randihely kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen több dologra is oda kell... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes