100 millió dollárért akarják eladni Michael Jackson egykori mesebirtokát, a Neverlandot

hirdetes

100 millió dollárért kínálják Michael Jackson mesebirtokát

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Michael Jackson, az egykori világsztár 15 évig élt ezen a birtokon vidámparki játékok és egzotikus állatok között. Azóta ezek eltűntek, de a luxus megmaradt. 2008 óta próbálják eladni sikertelenül.

Michael Jackson

Ha máshonnan nem is, a South Parkból biztos beugrik az az óriási birtok, ahova a Michael Jackson egy külön mesevilágot építetett magának: van benne vidámpark, állatkert, egy kis, kerek tavacska és még egy kisvasút is. Ez a birtok nem is akárhanyadik helyen szerepelt az énekes életében, sőt, akár azt is mondhatjuk, hogy a világsztár jelentős időt töltött ezen a mesebirtokon. 1987-ben vásárolta meg az akkor még üres ingatlant és boldogan élt itt addig, ameddig 2008-ban nem kényszerült rá anyagi problémák miatt, hogy eladják. Akkor megpróbálták eladni, de azóta se sikerült megszabadulni tőle.

Michael Jackson

Igaz, ma már nem sok minden maradt a 2700 hektáros birtokon, de azért azt se lehet mondani, hogy teljesen lepusztult, mert folyamatosan tartanak a felújítási munkálatok. Bár az állatok már nincsenek ott, se a vidámpark, de ennek ellenérre mégis luxuskörülmények uralkodnak: vannak vendégházak, tavacskák, teniszpálya, privát mozi és egy színpad, ami meglehetősen jól fel van szerelve. Sőt, még van egy medence is.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Negatív csapás

 Cirkálásnál a céltól távolodó, de magasságot gyûjtõ szakasz. Tovább

Óvodai dajka tanfolyam

    Ha Ön szereti a gyermekeket és örömmel forgolódik közöttük, és nap mint... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 102

Átlagos értékelés: 5.0

utazás