Miért vennél szervert, ha bérelhetsz is?

hirdetes

Miért vennél szervert, ha bérelhetsz is?

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Manapság már szinte mindent lehet bérelni, legyen az akár olyan nagy dolog, mint egy autó vagy lakás, de olyasmi is, ami egy vállalkozáshoz szükséges, például munkagép. Szinte elképzelhetetlen olyan vállalkozás, amihez ne kellene weboldal, amihez szerver kell. Hacsak nem indul az ember tetemes mennyiségű alaptőkével, a honlap előállítása, karbantartása és futtatása igazán megterhelő lehet. De ezen is lehet spórolni. Nem kell feltétlenül megvásárolni a szervert, bérelni is lehet.

 
Miért vennél szervert, ha bérelhetsz is?

 

Miért éri meg bérelni?

Az ok nyilvánvaló. Vagy mégse? Természetesen az elsődleges cél a pénz megtakarítása. A hatalmas összeg kifizetése helyett fix havidíjas rendszerben fizetendő a költség. Ezek profi szerverek, amelyeknek díja magába foglalja a szervertermi elhelyezést, az internetkapcsolatot és a teljes hardverszervizt is. Ez azt jelenti, hogy meghibásodás esetén a hibát 1-2 órán belül elhárítja a szolgáltató, időszaktól függetlenül, tehát akár vasárnap hajnali 3 órakor is. Hatalmas előny, hogy míg a szerver vásárlásnál az ember a kinőtt szervert kénytelen eladni, újat vennie helyette. Bérlet esetén

hirdetes

 

A szerver bérlés előnyei

Az alábbi pár pontban összegyűjtöttük a bérlés konkrét előnyeit, amelyek segíthetnek a helyes döntés meghozatalában.

 

1 – Nincs beruházási költség: Szerverét szerződéskötést követően 48 órán belül üzembe helyezzük, így Önnek nem kell a magas, akár több milliós beruházási költséget magára vállalnia.

2 – Alacsonyabb szerver hosting költség: Dedikált szerver szolgáltatásába integrálva van a szerver hosting, melyet az alap szerver hosting árhoz képest jelentős kedvezménnyel kap.

hirdetes

3 – Könyvelési előnyök: Dedikált szerver bérlésével nem eszközt vásárol, amelynek áfáját egyben kell kifizesse, és várnia az avulást, hanem egy fix összegű havi számlát kap egy bérleti szolgáltatásról, amelyet teljes egészében elszámolhat.

4 – Hardver problémák: Ha szerverét bérli, azzal a hibás alkatrészek problémáját is leveszi a saját válláról.

 

Ha többet szeretnél megtudni a dedikált szerver bérlésről, kattints ide!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Útjog

Elhaladási jog, elsőbbség. Tovább

Nautic 311 vitorlás hajó

A Nautic 311 cruiser/ racer a sportos vitorlázást preferálja. A család legkisebb tagja, ezzel... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 135

Átlagos értékelés: 4.8