Különleges, minimalista szílusú lakás Koppenhágában

hirdetes

Minimalista stílusú lakás Koppenhágában

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Norm Architects egy dán tervezőcsapat egyenesen Koppenhágából. 2009-ben tervezték a Copenhagen Penthouse II nevű apartmant, amelynek már csak kilátása is gyönyörű a második legnagyobb dán város felett.

Lakás

A megrendelő egy olyan minimalista teret szeretett volna, amiben rengeteg fény van, és természetesen nincs benne semmi felesleges. Ahhoz, hogy ezt elérjék, lebontottak rengeteg falat, és az ajtónyílásokat is a mennyezetig emelték. A tér növelésének érdekében fehér műgyantával vonták be a padlót, a falak nagy részét pedig fehérre festették. Így biztos, hogy aki oda beteszi a lábát, az nem fogja magát szűkösen érezni.

 

Lakás

A projekt fontos része volt, hogy minden kiegészítőt, kilincset vagy fogast a legegyszerűbbre cseréljenek. Minden részlet együttesen igazán megnyugtató hatással lehet az emberre egy hosszú nap után az irodában. Valószínű, a megrendelő egy olyan lelkületű ember lehet, aki szereti az egyszerű és lényegretörő dolgokat, ezért egy minimalista stílusú ház teljesen kielégítheti ilyen szempontból az igényeit.

 

Lakás

A minimalista stílus egyik fontos jellemzője még, hogy a színek és a berendezés azt a látszatot keltik, hogy minden ragyogóan tiszta és még az is meglátszik, ha egy porszem kerül a földre - és ez valójában így is van! Ez a stílus senkinek sem ajánlott, aki nap végére szereti elengedni magát, mert ha egy pici rendetlenség keletkezik a lakásban, akkor már is lőttek az összhatásnak.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Formastabilitás

A formastabilitás a hajótest alakjától függő, a hajó dőlésével szemben mutatkozó... Tovább

Autopilot

Autopilot: Elektronikusan vezérelt, tájolóval és GPS-el (Global Position System)... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 250

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív