Sikkes és romantikus hotel Franciaországban - Moulin de l’Abbaye

hirdetes

Moulin de l’Abbaye – romantikus és sikkes hotel Franciaországban

Király Réka
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha szereted Franciaországot, de még soha nem jártál itt, vagy még nem jártad be az egészet és szeretnél felfedezni különleges helyeket, mi egy Brantôme nevű szép kis falut ajánlunk és ezt a gyönyörű hotelt.

Hotel

Itt található egy elegáns hotel, kék ablakkeretekkel, meseszerű borostyánnal borított falakkal és gyönyörű virágokkal az ablakokban. Ez a varázslatos hely a Moulin de l’Abbaye hotel. Az egész falut és magát a hotelt is a romantika varázsa lengi át – bár Franciaországra ez egyébként is jellemző, itt még inkább jelen van a szenvedély és szerelem. Egy másik különlegesség a Dronne folyó, ami kanyarogva folyik át a falun – a 4 csillagos hotel is ennek a folyónak a partján helyezkedik el. Emellett nagyon közel van az egyik fő látnivalóhoz a faluban: a Pont Coude-hoz, egy furcsa alakú hídhoz, amely a 16. században épült.

 

Hotel

Hotel

A szálloda eredetileg egy malom volt, amelyet bár felújítottak, mégis megőrizte eredeti szépségét és jellegzetes vonásait. A folyóparti teraszon a vendégek remek ételeket és italokat kóstolhatnak meg, mindezt egy romantikus környezetben (főleg esténként). Minden szoba ízlésesen berendezett, és díszített – és nincs két egyforma lakosztály a szállodában, a szobák egyediségének köszönhetően. Rusztikus, mégis meleg hangulatú, a stílusos rattan bútorok és hagyományos kockás szövetek a kopottas fehér kiegészítőkkel mint a hely jellegzetességét tükrözik.

 

Hotel

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

merev forstag

Rögzíti a hajó orrát az árbochoz, egy alumínium, vagy műanyag profilban drótkötél... Tovább

Üzleti rendezvényhelyszín

Egy üzleti rendezvényhelyszín nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az adott rendezvény sikeres... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes