Romantikus, világ körüli útjukat örökítette meg

hirdetes

Egy igazi romantikus világ körüli út

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Murad Osmann bejárta a fél világot barátnőjével és mindezt meg is örökítette, méghozzá igen egyedi módon.

Follow Me To

Nem titok és a képeken is látszik, hogy Murad Osmann imád utazni. Az orosz fotós barátnőjével kéz a kézben indult el felfedezni a világot és élményeit sajátos módon dokumentálta. Ugyanis a szokványos, mosolygós, integetős képek helyett egészen más szemszögből mutatta meg a világnak ezt a romantikus utazást. Ugyan Osmann nincs rajta egyik képen sem - legalábbis a kezén kívül, amibe a barátnőjébe kapaszkodik, nem sokat látunk belőle - mégis teljes hietelességgel át tudta adni azt, amit átélt világ körüli útja alatt.

 

 

Follow Me To

Osmann minden képet ugyanabban a kompozícióban készített: mintha a barátnője vezetné végig a világ körüli úton egzotikus tájak és éjszakai városok között. A képsorozat címe is elég beszédes: Follow me, vagyis kövess engem. A képek nagyon romantikusak és elejétől a végéig a szeretetről árulkodnak.

 

 

Follow Me To

A fotósorozat nagyon egyedi és romantikus lett. Az is látszik, hogy a pár tényleg nagyon sok helyen járt, mivel a helyszín minden képen más és még csak azt se lehet mondani, hogy hasonlítanak egymásra. A fotós 2011 nyarán készítette ezeket a képeket és az Insagramra töltötte föl őket, ahol igen népszerűek lettek, ami nem is csoda, mert egy igazán különleges fotósorozatról van szó.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kiállítás

Szótár

Schooner

A schooner, magyarosan szkúner, egy kétárbocos vitorlás hajó, amin a hátsó árboc magasabb. Tovább

Gyári felújított turbófeltöltő

A gyári felújított turbófeltöltőket a turbófeltöltő gyárak maguk újítják fel és a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes